×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-01
Laurenču sākumskolā aizvadīta Mākslas nakts “Senā Ēģipte”

Piektdienas, 29.aprīļa vakarā, Laurenču sākumskolā tikās 3.līdz 6.klašu skolēni, lai piedalītos jau par tradīciju kļuvušajā Mākslas naktī, kas šogad tika aizvadīta Senās Ēģiptes noskaņās.

Laurēniem bija iespēja darboties trīs kolonnu zālēs. Noklausoties leģendu par čūsku Apopu, skolēni veidoja īpašus hieroglifu spiedogus, ar kuriem vēlāk rakstīja savus šifrētos stāstus. Iepazīstoties ar Senās Ēģiptes mākslas kanonu, Portretu zālē tapa sižetiskas gleznas, kurās galvenie varoņi bija paši laurēni. Tāpat vakara gaitā katram bija iespēja izgatavot sev oriģinālu galvas rotu, aproci vai greznu kaklarotu.

Pēc dzelteni zeltainajām vakariņām skolēni piedalījās visgaidītākajā Mākslas nakts brīdī: skolotāju mākslas darbu izsolē. Visu aprīli skolēni par labiem darbiem un sasniegumiem bija sakrājuši iespaidīgu skaitu Mākslas nakts īpašo monētu – skarabeju, kas ļāva izsoli padarīt patiešām spraigu, skolēniem cenšoties vienam otru pārsolīt un nopirkt pašus skaistākos no skolotāju veidotajiem papīra mākslas darbiem.

Vakara noslēgumā skolēnus deju zālē sagaidīja DJ Faraons, ļaujot skolēniem no visas sirds dejot un priecāties par aizraujošo piedzīvojumu Senajā Ēģiptē.

Paldies visiem, kuri piedalījās un palīdzēja Mākslas nakts tapšanā!

 

Informāciju sagatavoja:
Vanesa Čeičiniece
Laurenču sākumskolas direktores vietniece audzināšanas jomā

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi