×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-02
Četras Siguldas Valsts ģimnāzijas klases piedalīsies ZZ čempionāta finālā

Tie, kas kādreiz piedalījušies ZZ čempionātā, zina, ka tikai stiprākās, dullākās un saliedētākās klases var izcīnīt vietu finālā. Šogad no Siguldas Valsts ģimnāzijas skolas uz finālu Jūrmalā dosies četras klases jeb visas, kas bija tikušas pusfinālā. Pagājušajā gadā diemžēl uz finālu netika neviena klase.

28.maijā Jūrmalā Siguldas Valsts ģimnāziju 6.–8.klašu posmā pārstāvēs 7.c, 7.b un 8.c klase, bet 9.–12.klašu grupā – 9.m klase.

Lai nokļūtu līdz noslēguma sacensībām, pusfinālā skolēniem bija jāveic sarežģīti spēka un izturības pārbaudījumi stadionā, jāatrod mežā kontrolpunkti, jāatbild uz āķīgiem jautājumiem un jāveic dažādi atraktīvi uzdevumi. Pusfinālos jaunieši parādīja gan savu spēku, gan izdomu, jo katra komanda bija padomājusi arī par vizuālo noformējumu.

7.b klases skolēni bija iejutušies gangsteru tēlā (gang no angļu val. – banda, komanda) un bruņojušies ar pistolītēm, kas simbolizēja prāta un spēka ieročus. Laikam tieši viņu kaujinieciskums palīdzēja iegūt vietu finālā, jo karogā redzamie burti un draudīgais skatiens pretiniekos iedvesa bailes. Tikai sešas komandas no viņiem nenobijās – pusfinālā 7.b ieguva septīto vietu.

7.c klase bija vispozitīvākie un vasarīgākie, jo bija izvēlējušies havajiešu stilu – puķes matos, puķes kreklu rakstos, puķu virtenes ap kaklu, rokās palmu lapas, bet sejā smaids. Viņi bija viskrāsainākie no visiem krāsaini tērptajiem dalībniekiem un finālā iekļuva ar 11.vietu starp 60 komandām.

8.c bija parūpējušies par drošību, jo uz ZZ čempionāta pusfinālu katrs bija paņēmis ķiveri – citam bija motociklista ķivere, citam slēpotāja, citam riteņbraucēja. Jāpiebilst, ka ne motociklu, ne slēpes gan nemanīja. Kāpēc? Tāpēc, ka viņi bija traktoristi. Kāpēc traktoristam vajag ķiveri? Pajautājiet 8.c klasei! Droši un pārliecinoši viņi ieguva 15.vietu un biļeti startam finālā.

Izmantojot savu erudīciju un cīņassparu, līdz finālam nonāca arī 9.m klases komanda “Elitārais nokauts”. Viņi piedzīvoja visnopietnāko cīņu, jo 9.–12.klašu grupā šogad bija visjaunākie, turklāt ZZ čempionātā piedalījās pirmo reizi. Cīnoties ar daudz vecākiem konkurentiem, pusfinālā mūsu 9.m klase bija 16.vietā, atstājot aiz sevis 44 komandas.

Šajās sacensībās jābūt ne tikai fiziski stipram, nepieciešamas ir zināšanas, atjautība, saliedētība un veiksme. ZZ čempionāts vienmēr saistās ar jautrību un sacensību garu. Nekad nevar zināt, kādi uzdevumi būs jāveic un kādus pārsteigumus pasākuma rīkotāji būs sagādājuši.

Šogad skolēnus pārsteigums gaidīja pasākuma beigās. Īsi pirms galvenās apbalvošanas katrs skolotājs stadionā demonstrēja savu dejotprasmi. Tik daudz dažādu dejas stilu vēl nebija redzēts nevienā deju šovā! Bija gan polka, gan līnijdejas, pagriezieni, palēcieni, izklupieni, disko, pat špagats. Kā saka: kāda klase, tādi skolotāji – dulli, atraktīvi, draudzīgi un pozitīvi. Mūsu skolā ar šādām īpašībām var lepoties Laila Zinberga (7.b), Iveta Celmiņa (7.c), Indra Upīte-Dambīte (8.c) un Daiga Jēkabsone (9.m).

Šis gads ir īpašs – ZZ čempionāts notiek jau 10.reizi. Dosimies uz finālu, cīnīsimies, un Siguldas Valsts ģimnāzijas vārds 28.maijā Jūrmalā izskanēs bieži. Turiet īkšķus par mums!

Informāciju sagatavoja:
7.c klases audzinātāja Iveta Celmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi