×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-09
Koncertzālē „Baltais flīģelis” spilgti notikumi, sezonu noslēdzot

Siguldas koncertzāle „Baltais Flīģelis” savus klausītājus maijā un jūnijā priecēs ar krāšņiem koncertiem. Maijā Siguldā viesosies Latvijas Radio Bigbends ar īpašo viesi – šarmanto akordeonisti Kseniju Sidorovu.

14.maijā plkst.18.00 klausītājus sagaida Latvijas Radio bigbenda koncerts, kurā viņiem pievienosies šarmantā akordeoniste Ksenija Sidorova, kuras daudzpusīgā talanta paspārnē uzplaukst visdažādāko žanru mūzika. Bigbenda mākslinieciskie panākumi pēdējā laikā uzņēmuši arvien lielākus apgriezienus, priecējot klausītājus ar spožiem koncertiem un izciliem skatuves partneriem, solistiem.

„Ar nepacietību gaidām koncertu 14.maijā Siguldas koncertzālē „Baltais flīģelis”. Šajā koncertā Latvijas Radio bigbends saspēlēsies ar virtuozo akordeonisti Kseniju Sidorovu. Tieši šim projektam britu trombonists, komponists un aranžetājs Kallum Au ir veidojis aranžējumu Johana Sebastiana Baha re minora koncertam. Programmā būs dzirdamas arī Leonarda Bernsteina mūziklu melodijas viņa aranžējumos. Uz tikšanos koncertā!”, sveicienu Siguldas klausītājiem sūta Latvijas Radio bigbenda muzikālais vadītājs Kārlis Vanags. Ieejas maksa – no 10 līdz 20 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide.

4.jūnijā, sezonu noslēdzot, Siguldā viesosies virtuozie „Duo Russo & Vilensky” ar vienīgajām meistarklasēm Latvijā un jaunā diska prezentācijas koncertu. „Duo Russo & Vilensky” ir unikāls duets, kurā mūzikā satiekas divi spilgti mūziķi – viens no spilgtākajiem un pazīstamākajiem jaunās paaudzes Eiropas čellistiem Ruslans Viļenskis un komponists, bandoneonists Paolo Ruso, kurš nesen debitējis slavenajā Ņujorkas Kārnegi zālē. Biļetes cena – 8 līdz 15 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” vadītāja

Jolanta Bimbere


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi