×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-09
Bērnudārzā „Ābelīte” viesojas Cūkmens

6.maijā Siguldas pirmsskolas izglītības iestādē „Ābelīte” viesojās Cūkmens. „Latvijas Valsts mežu” Cūkmena detektīvu programmā piedalījās un aktīvi darbojās „Putnēnu” grupiņas bērni ar savām skolotājām.

Bērni pilnveidoja zināšanas par tīras vides nozīmi mums apkārt. Noskaidroja, kas ir vietas un kas ir lietas koks, uzzināja ko mums dod koki un vēl citas interesantas lietas meža netīro noslēpumu atklāšanā. Bērni ar lielu aizrautību darbojās Cūkmena detektīvu programmā, kuras laikā viesojās Gaujas Nacionālajā parkā pie vides ekspertes, „Koka vardē” pie rotaļlietu meistariem.

Paldies par atsaucību vides ekspertei un „Koka vardes” rotaļlietu meistariem, kā arī „Putnēnu” grupai un skolotājām par aktīvo darbu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi