×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-10
Aicina palīdzēt iekārtot biedrības “Cerību spārni” sociālā atbalsta centru

Biedrība “Cerību spārni” Siguldas novada ”Kārklos” lietošanā uz 10 gadiem saņēmusi māju, zemi un saimniecības ēkas, kur plānots izveidot sociālā atbalsta centru “Cerību māja”. “Cerību mājā” tiks nodrošināti divi diennakts pakalpojumi – sociālā rehabilitācija vecākiem ar mazgadīgiem bērniem pēckrīzes periodā, aprūpes un dzīvesprasmju apmācībā, kā arī atelpas brīža pakalpojums vecākiem, kuriem ir bērni, jaunieši vai pieaugušie ar invaliditāti.

Lai “Cerību māja” uzsāktu darbu, ir nepieciešamas mēbeles – gultas bērniem un pieaugušajiem, galdi, krēsli, skapji un citi sadzīves priekšmeti. Tāpat nepieciešams zāles pļāvējs, impregnēti dēļi un stabi zirgu aploka izveidošanai. Noderīgs būs arī finansiālais atbalsts.

Sociālo rehabilitāciju vecākiem ar mazgadīgiem bērniem pēckrīzes periodā plānots sniegt laikā, kad palīdzība un atbalsts ir saņemts krīzes centrā, bet ar krīzes centra atzinumu un izvērtējumu vecākiem un bērniem ir nepieciešama papildus sociālā rehabilitācija un ikdienas sadzīves prasmju apgūšana, kā arī atbalsts patstāvīgas dzīves sakārtošanā. Sociālā atbalsta centrs sniegs atbalstu vecākiem ar zemām prasmēm, kuriem ir mazi bērni, lai mācītu rūpēties par bērnu, apgūtu dzīvesprasmes un mācītos veidot un organizēt patstāvīgu dzīvi, atbalsts tiks sniegts jaunajām māmiņām vai sievietēm, kuras gaida bērniņu un nesaņem tuvinieku atbalstu.

Savukārt atelpas brīža pakalpojums paredz, ka vecāki, kuriem ir bērni, jaunieši vai pieaugušie ar invaliditāti, varēs atstāt savu “rūpju bērnu” uz dienu vai ilgāku laiku, un “Cerību mājas” darbinieki nodrošinās šo cilvēku uzraudzību, aprūpi, kā arī organizēs saturīgi pavadīt laiku ikdienā.

Sociālā atbalsta centra “Cerību māja” un biedrības “Cerību sēta” ziedojumu konts:
Biedrība “Cerību spārni”
Reģ. Nr. 40008078885
AS SEB banka konts: LV69UNLA0050024029419

Plašāka informācija par projektu “Cerību māja” pieejama pa tālruni 26371923 (Eva Viļķina).

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi