×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-10
Aicina pieteikties trešajam Latvijas Izturības pārgājienam

18.jūnijā Siguldas apkārtnē jau trešo reizi notiks Latvijas Izturības pārgājiens, kura dalībniekiem, pārvietojoties kājām (soļojot, skrienot vai nūjojot), būs noteiktajā kontrollaikā jāpieveic 50 kilometri vai 25 kilometri marķētā trasē.

Izturības pārgājienā dalībnieki nesacentīsies savā starpā, taču pārgājiena trasē pavadītais laiks tiks fiksēts un 50 kilometru maršruts būs nopietns izaicinājums ikvienam tā dalībniekam. 50 kilometru pārgājiena dalībnieku uzdevums ir saviem spēkiem veikt distanci laikā, kas nav īsāks par 5 stundām un nepārsniedz 12 stundas. Ikviens, kurš kontrollaikā veiks pārgājiena maršrutu, saņems piemiņas medaļu un diploma, kurā fiksēts trasē  pavadītais laiks.

Latvijas Izturības pārgājiena organizatori aicina pārgājienam pievienoties arī tos,  kuri vēlas mērot ceļu kopā ar stiprajiem 50 kilometru pārgājiena dalībniekiem, bet, novērtējot savus spēkus un iespējas, labi zina, ka 50 kilometru distance viņiem nav pa spēkam. Ikviens, kam ir vēlēšanās izjust dabas skaistumu un pārgājiena atmosfēru, var pieteikties mazajam pārgājienam un mērot pusi distances – skaistāko 25 kilometru posmu no Līgatnes līdz Siguldai. Mazā pārgājiena dalībnieki, kas veiks pilnu maršrutu ātrāk kā 8 stundās, saņems piemiņas balvas.

Dalības maksa 50 kilometru distances dalībniekiem 20 eiro (komandai ar vismaz 8 dalībniekiem tiek piemērota dalības maksa 15 eiro par katru komandas dalībnieku), 25 kilometru distances dalībniekiem – 15 eiro. Piesakoties līdz 23.maijam, dalības maksa 50 kilometru distances dalībniekiem – 15 eiro. 50 kilometru pārgājiena dalībniekam jābūt vismaz 16 gadus vecam, 25 kilometru pārgājienā atļauts piedalīties no 14 gadu vecuma.

Pieteikšanās pārgājienam notiek, aizpildot pieteikuma anketu un apmaksājot dalības maksu. Plašāka informācija pieejama pa tālruni 29478169

Pasākuma organizē SIA “Walking Fox” ar Siguldas novada Domes finansiālu atbalstu.

Latvijas Izturības pārgājiens ir tradīcija, kas aizsākta 2014.gadā, lai popularizētu izturības sporta veidus, fiziskas aktivitātes svaigā gaisā un tūrismu.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi