×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-11
Jauniešu pludmales volejbola līgas finālā uz pjedestāla divas Siguldas komandas

Svētdien, 8.maijā, pludmales volejbola hallē „Beach Box” norisinājās jauniešu pludmales volejbola līgas „Finstar Series” fināls. Pirms tam bija notikuši „Finstar Series” četri posmi.

Pludmales volejbola spēlētāji tika sadalīti divās vecuma grupās – vecākā grupa (1998.gadā dzimuši un jaunāki) un jaunākā grupa (2001.gadā dzimuši un jaunāki). „Finstar Series” finālā jaunākajā vecuma grupā zēniem Siguldu pārstāvēja trīs komandas – Mārtiņš Auziņš (2002.) un Kristaps Liepa (2002.), Dāvis Vēvers (2003.) un Gustavs Auziņš (2005.), Ralfs Balodis (2002.) un Reinis Rorbaks (2003.).

Finālsacensībās jaunākajā vecuma grupā zēniem piedalījās astoņas komandas. Sākumā tika izveidotas divas apakšgrupas pa četrām komandām katrā, pēc tam pēc iegūtā koeficienta 1-mīnuss sistēma. Pēc apakšgrupu spēlēm Mārtiņš un Kristaps ieguva otro vietu (divas uzvaras un viens zaudējums) un pēc koefiecienta viņiem trešais rangs un pretī nāk komanda ar sesto rangu. Dāvis un Gustavs tajā pašā apakšgrupā palika trešajā vietā (1-2) un viņiem piektais rangs, pretī komanda ar ceturto rangu. Ralfs un Reinis otrajā apakšgrupā paliek ceturtajā vietā (0-3) iegūst astoto rangu un pirmajā kārtā jāspēlē pret pirmā ranga komandu.

Ralfs un Reinis pirmajā kārtā zaudē Namiķim un Rinkevičam ar 11:21 un paliek dalītajā piektajā – astotajā vietā.

Mārtiņš un Kristaps pirmaja kārtā uzvar Janovski un Krēsliņu ar 21:15, pusfinālā zaudējums Namiķim un Rinkevičam 0:2 (14:16; 10:15), tālāk spēlē par trešo – ceturto vietu tiek uzvarēti Dzirkalis un Naglis ar rezultātu 2:1 (15:12; 10:15; 15:8) un noslēgumā iegūta trešā vieta.

Dāvis un Gustavs ceturtdaļfinālā, spēlējot pret Freimani un Nagli, seta vidū nonāca zaudētājos ar 4:13, taču ar lielu neatlaidību spēja izlīdzināt rezultātu un noslēgumā svinēja uzvaru ar rezultātu 21:17.

Pusfinālā pretiniekos Dzirkalis un Naglis, pret viņiem apakšgrupā piedzīvots zaudējums ar 19:21. Šoreiz uzvara divos setos ar 15:10 un 15:10. Finālā par pirmo – otro vietu nākas atzīt Namiķa un Rinkeviča meistarību ar 0:2 (6:15; 5:15) un noslēguma iegūta otrā vieta.

No halles zēniem jāpārvietojas uz āra smilšu volejbola laukumiem un jāgatavojas vasaras pludmales volejbola sacensībam. Tuvākās sacensības pludmales volejbolā jauniešiem 21.maijā Siguldā pludmales volejbola laukumos pie Gaujas.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi