×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-13
Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņiem lieliski panākumi krosa sacensībās

29.aprīlī Rīgā, Anniņmuižā norisinājās „Latvijas avīzes” rīkotās Latvijas skolēnu pavasara krosa sacensības, kurās ar izciliem rezultātiem piedalījās arī Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi. Šoreiz skolēniem nebija jāstartē individuāli, bet kā vienotai komandai vairākās distancēs. Kopā sacensībās no mūsu skolas startēja astoņas komandas, no kurām četras ierindojās godalgotās vietās.

2002.–2003.gadā dzimušie zēni 3x800 metru distancē ieguva trešo vietu, priekšā palaižot Jēkabpils 3.vidusskolu un Iecavas vidusskolu. Mūsu komandu pārstāvēja Niklass Lasmanis, Mārtiņš Auziņš un Kristaps Liepa.

2002.–2003.gada dzimušo jauktā komanda 4x800 metru distancē ieguva otro vietu, priekšā izrāvās Valkas pamatskola. Siguldas Valsts ģimnāzijas komandu pārstāvēja Ieva Leišavniece, Estere Vīksne, Māris Jākobsons un Kristaps Feldmanis.

Vislielāko godu Siguldas Valsts ģimnāzijai un labākos rezultātus valstī ieguva

1996.–1999.gada dzimušie jaunieši 3x1000 metru distancē – pirmā vieta! Uzvaras laurus plūca Kristaps Bruners, Pauls Daugulis un Edgars Daugulis.

Arī 1996.–1999.gada dzimušo jauktā komanda 4x1000 metru distancē izcīnīja pirmo vietu. Komandu pārstāvēja Loreta Lemberga, Liene Modnika, Kristaps Zeila un Nauris Juris Deksnis.

Ar šiem lieliskajiem rezultātiem Siguldas Valsts ģimnāzijai izdevās arī ierindoties pirmajā vietā Valsts ģimnāziju grupas kopvērtējumā.

Lai sumināti mūsu sportisti, un tiekamies jau nākamajā gadā!

Informāciju sagatavoja:
Nauris Juris Deksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi