×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-16
Noslēdzies starptautiskais atklātais čempionāts badmintonā jauniešiem

Jau divdesmit otro pavasari Siguldā pulcējās jaunieši no tuvākajām kaimiņvalstīm, lai noskaidrotu pilsētas atklātā čempionāta uzvarētājus un laureātus badmintonā. Vairāk nekā 130 jaunie spēlētāji no Baltkrievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Ukrainas trīs dienas ne tikai sacentās badmintona laukumos, bet arī apmeklēja Siguldas un tās apkārtnes skaistākās vietas, devās apskatīt Rīgu un atpūsties Līvu akvaparkā.

Trīs zelta medaļas un absolūtās čempiones titulu vecuma grupā U-19 izcīnīja Liāna Lenceviča. Viņa bija pārliecinoši labākā vienspēlēs un kopā ar valmierieti Unu Bergu un Kristapu Kalniņu attiecīgi dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs. Kristapam zelts dubultspēlēs kopā ar Ardi Danielu Bedrīti un sudrabs vienspēlēs. Vēl par divkārtēju čempioni kļuva Marta Brengule (U-13) vienspēlēs un jauktajās dubultspēlēs pārī ar Alenu Zandovski. Dubultspēlēs meitenēm pārī ar Annu Kupču viņai sudraba godalgas, kur trešajā pozīcijā palika Amanda Sofija Grosberga un Annija Rulle-Titava. Sudraba medaļas dubultspēlēs zēniem (U-13) tika A.Zandovskim un Dāvim Strazdiņam, kā arī jauktajam pārim A.Kupča/D.Strazdiņš. Vecuma grupā U-15 sudraba medaļas izcīnīja Arta Priedniece un Amanda Azarova.Amandai trešā vieta vienspēlēs tāpat kā Patrikam Krūzem kopā ar jelgavnieku Danielu Čulku dubultspēlēs.

Visā turnīrā kopā Siguldas badmintonisti guva sešas uzvaras, lietuvieši – piecas, igauņi – trīs, baltkrievi – divas un poļi – vienu.

Sacensību rezultātu tabulas.

Sacensību dalībnieki un organizatori saka lielu paldies Siguldas novada pašvaldībai, Siguldas Sporta skolai, Siguldas 1.pamatskolai un badmintona un tenisa inventāra ražošanas firmai „YONEX” par atbalstu sacensību sarīkošanā, kā arī pateicas SIA „Maiznīca Flora” par gardajiem cepumiem.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi