×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-17
Pašvaldība aicina pieteikties līdzfinansējumam daudzdzīvokļu namu infrastruktūras sakārtošanai

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus un daudzdzīvokļu namu apsaimniekotājus pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam daudzdzīvokļu namu infrastruktūras sakārtošanai. Pašvaldības līdzfinansējums daudzdzīvokļu namu iebraucamo ceļu, stāvlaukumu vai iekšpagalmu sakārtošanai, var sasniegt līdz pat 90% no kopējām izmaksām.

“Siguldas novada pašvaldība jau vairākus gadus mērķtiecīgi tupina darbu pie publiskās infrastruktūras sakārtošanas. Aicinām arī iedzīvotājus līdzdarboties Siguldas novada teritorijas sakārtošanā, uzlabojot daudzdzīvokļu dzīvojamo namu stāvlaukumus, iebraucamos ceļus vai namu pagalmus, lai siguldiešu ikdiena būtu ērtāka un vizuāli pievilcīgāka. Pašvaldības atbalsts un līdzfinansējuma apjoms ir vērā ņemams un ļaus ietaupīt iedzīvotājiem, izbūvējot kvalitatīvu, ikdienā visvairāk lietojamo infrastruktūru”, pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam mudina Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Lai pieteiktos pašvaldības līdzfinansējumam 2017.gadā, iedzīvotājiem līdz 1.oktobrim jāiesniedz pieteikums, izmaksu aprēķinu tāme, ieceres skice un apraksts, būvatļauja ar atzīmi par projektēšanas nosacījumu izpildi vai paskaidrojuma raksts un, ja nepieciešams, arī tehniskais projekts. Ja ierosinājums par infrastruktūras objektu jaunas būvniecības, pārbūves vai atjaunošanas darbiem tiks atbalstīts, tiks noslēgts līdzfinansēšanas līgums par līdzfinansējuma summu un projekta realizācijas kārtību, kā arī tiks veikta iepirkumu procedūra. Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus un namu apsaimniekotājus nekavēties ar pieteikumu sagatavošanu un iesniegšanu, jo piešķirtā finansējuma apjomā reizēm ir iespējams kāda nerealizējama projekta apjomā realizēt citu apstiprināto projektu, par kuru ir saņemt nepieciešamā dokumentācija.

Pašvaldības saistošie noteikumi „Par fizisku un juridisku personu līdzdalību infrastruktūras objektu izbūves un rekonstrukcijas darbu līdzfinansēšanā” paredz, ka juridiskas vai fiziskas personas var saņemt līdzfinansējumu iebraucamo ceļu pārbūves vai atjaunošanas darbiem pie daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, iebraucamo ceļu, pagalmu, tajā  skaitā atkritumu tvertņu novietņu un stāvlaukumu jaunai būvniecībai, pārbūvei vai atjaunošanai pie daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, kas nodotas ekspluatācijā līdz 2003.gada 1.jūnijam.

Iebraucamo ceļu atjaunošanu pašvaldība līdzfinansē šādā kārtībā: 50% apmērā – ja iebraucamo ceļu izmanto vienas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotāji; 70% apmērā – ja iebraucamo ceļu izmanto vismaz divu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotāji; 90% apmērā – ja bez daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotājiem iebraucamo ceļu izmanto vēl citi iedzīvotāji nokļūšanai līdz pašvaldības vai valsts sabiedriskajām iestādēm. Iekšpagalmu sakārtošanai no ierosinātāja līdzekļiem tiek segtas izmaksas ne mazāk kā 50% apmērā no attiecīgā objekta tāmes summas.

Siguldas novada pašvaldība aicina izmantot iespēju uzlabot un sakopt ikdienā lietojamās teritorijas. Plašāka informācija pieejama pie pašvaldības Nekustamā īpašuma speciālistes Natālijas Balodes pa tālruni 67800947.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi