×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-17
Pieejamas vienotas biļetes uz Demjena Raisa un grupas “James” koncertiem

No otrdienas, 17.maija, “Sunset Festival” piedāvājums papildināts ar jauniem biļešu veidiem – pārdošanā pieejamas biļetes, ar kurām varēs ierasties festivālā gan 3.jūlijā, kad uzstāsies Demjens Raiss, gan 6.jūlijā, kad festivāla līdergrupa būs “James”. Biļešu cena – 43 eiro.
 
Savukārt tiem, kas kādu no festivāla dienām vēlas uzturēties īpašā vidē un pacilājošā gaisotnē, tagad pieejamas Pilskunga (VIP) biļetes, kuru īpašniekiem būs virkne priekšrocību, piemēram, īpaša auto stāvvieta Siguldas Jaunās pils tuvumā, atsevišķa ieeja koncerta norises vietā, iespēja uzturēties norobežotā zonā un vērot koncertu no galerijas Livonijas ordeņa Siguldas pils dienvidu tornī. Biļešu cena – 99 eiro.
 
Joprojām pārdošanā ir biļetes arī uz katru no festivāla dienām atsevišķi, kā arī pieejamas autobusa biļetes nokļūšanai no Rīgas uz Siguldu un atpakaļ.
 
Kā ziņots, “Sunset Festival” ietvaros Siguldas pilsdrupu estrādē 3.jūlijā uzstāsies melanholiskais dziesminieks Demjens Raiss, savukārt 6.jūlijā - britu alternatīvā roka kulta grupa “James”. Mākslinieku uzstāšanos katrā no dienām bagātinās virkne citu mūziķu.
 
Biļešu iepriekšpārdošana “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās.

 Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašnieki var iegādāties parastās atsevišķu koncertu biļetes ar 20% atlaidi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi