×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-19
Noskaidrotas konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” uzvarētājas

Otrdien, 17.maijā, noskaidrotas pirmā Siguldas novada biznesa ideju konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” uzvarētājas – septiņas drosmīgas un uzņēmīgas siguldietes, kuras saņems pašvaldības finansējumu savu biznesa ideju realizācijai.

Pašvaldības finansējumu 2000 eiro apmērā saņēma Kristīne Pavasara, lai īstenotu biznesa ideju par silto smilšu kasti „Dabas studija”. Finansējumu 1785 eiro apmērā uzņēmējdarbības uzsākšanai ieguva Nadīna Grigule ar veselīgā našķa ideju „Monkey Pop”, 1425 eiro piešķirti Dacei Zilverei par lampu un suvenīru ideju „Moss”. 1000 eiro piešķirti Katrīnai Leitānei un Agnesei Nēliusai par bērnu īslaicīgās pieskatīšanas telpas biznesa ideju „Kā mājās”, kā arī Jevgēnijai Sprinķei par bērnu pasākumu organizēšanas ideju „Flamingos”. Pašvaldības finansējumu 500 eiro apmērā saņēma Iveta Mazīte idejas „Mājas fotostudija” realizācijai un Iveta Mauriņa idejas „Ilusion” īstenošanai.

„Siguldas novads ir vieta, kas attīstās un kur iedzīvotāju skaits palielinās. Te dzīvo daudz drosmīgas un uzņēmīgas māmiņas, kuras domā par oriģinālām idejām, jauniem produktiem un pakalpojumiem. Ticu, ka viņu idejas un drosme iedvesmos arī citus saņemties īstenot savas ieceres,” konkursa ieguvumus vērtē Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Jau ziņots, ka konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” noslēguma kārtai tika izvirzītas septiņas labākās biznesa idejas, kuras pirmajā atlases kārtā ieguva vislielāko punktu skaitu. Konkursa žūrija, vērtējot dalībnieču biznesa dzīvotspēju ilgtermiņā, idejas oriģinalitāti, biznesa projekta pamatojumu un izklāstu, tirgus pieprasījumu un mērķauditoriju, nolēma piešķirt finansējumu visām septiņām labākajām biznesa idejām. Trīs no tām tiks atbalstītas pieprasītās summas apmērā.

Konkursa pieteikumus vērtēja žūrija – Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, SIA „Venda 2” izpilddirektore, SIA „Lejasbēršas” valdes locekle Elita Gobzema, SIA „Avotēni” valdes loceklis Sandis Jansons, SIA „Censuva” valdes locekle Jana Drēviņa un SIA „Baltic Hospitality Group” valdes locekle Mairita Kalhoja.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi