×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-19
Siguldas novada svētkos uzstāsies Prāgas ielu teātris „V.O.S.A.”

Siguldas novada svētku laikā – 27.maijā plkst.18.05 un plkst.21.45 dzelzceļa stacijas laukumā Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu 5 gadu jubilejas svinībās uzstāsies Prāgas ielu teātris „V.O.S.A.”.

Prāgas ielu teātra priekšnesumu performancē dzīvās mūzikas pavadībā iekļauta akrobātika, žonglēšana un  pantomīma. Izrādē neparasti un dīvaini tēli uz turpat piecus metrus augstiem pašgājējriteņiem stāstīs par pārsteidzošām cilvēku attiecībām un sapņiem.

Priekšnesuma laikā izmantotie pašgājējriteņi ir Eiropā lielākie riteņi ar spieķiem. Tie tiek darbināti ar rokām un lielākie no tiem var pārvietot mūzikas sistēmu ar diviem mūziķiem. Riteņi ir daudzfunkcionāli – tos var izmantot kā skatuvi, lai rādītu leļļu teātri vai aizraujošus akrobātu trikus gaisā.

Ar savu priekšnesumu teātris spēj piepildīt plašu telpu un aizraut ikvienu, liekot skatītāju sejās  iezagties apbrīnam un smaidam.

Ieeja – bez maksas.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi