×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-20
Atskats uz riteņbraukšanas seriāla bērniem „S!-VELO” 1.posmu

19. maijā tika aizvadīts pirmais vasaras riteņbraukšanas seriāla bērniem „S!-VELO” posms, kurš kopā pulcēja 124 jaunos censoņus. Sacensībās var piedalīties bērni un jaunieši līdz 14 gadu vecumam (ar 2002.dzimšanas gadu, neatkarīgi no dzimšanas datuma).

Šogad jaunākā dalībniece, kas piedalījās „Dipu dapu” sacensību grupā, bija pusotru gadu jaunā Līva Meldere, iegūstot otro vietu, bet pārliecinoša uzvara - Terēzei Puķītei. Abas jaunās censones pārstāv sporta klubu "Pantera". Savukārt puišiem šajā grupā un distancē pārliecinoši labākais bija Alberts Rīts, uzstādot „Dipu dapu” apļa rekordlaiku - 39 sekundes!

2010. gadā dzimušajiem bērniem un jaunākiem, jau ar īstajiem velosipēdiem, bija jāveic distance 4x200 metri. Kopā šajā grupā startēja 36 bērni. Meitenēm labākā - Enija Stalmane, puišiem - Kristiāns Indriksons.

Nākamajām grupām distance bija nopietnāka, nācās pārvarēt trases kalnus un meža saknes. 1,2 km distancē SV8 grupā (8 – 9 gadus vecie zēni un meitenes) labākā bija Grēta Amēlija Lipora, kurai tikai 2 sekundes zaudēja „Ziemeļpolu” pārstāvošā Luīze Marta Līvmane. Puišiem šajā grupā un distancē labākais bija Kristiāns Naglis, bet otrajā vietā zaudējot tikai 1 sekundi - „Ziemeļpola” sportists Martins Līvmanis.

2006.- 2007.gadā dzimušo jauniešu grupā, kur distance bija 2x1,2 km, no meitenēm pārliecinoši labākā bija kalnu slēpotāja Laura Ciagune, aiz sevis atstājot Katrīnu Bergmani un Esteri Poli, kas arī pārstāv šo pašu ziemas sporta veidu. Puišiem šajā grupā uzvaras laurus plūca Olivers Jēkabs Skrapcis, ar vairāk nekā pusminūtes pārsvaru pārspējot Kristu Turauski. Trešais šoreiz palika Emīls Indriksons, ar tikai 7 sekundes desmitdaļām zaudējot otrās vietas ieguvējam.

Vecākajām grupām SV12 (11 – 12 gadus vecie jaunieši) un SV14 (13 – 14 gadus vecie jaunieši) distance bija pagarinātais aplis caur mežu, kur jau manāmi MTB trases elementi ar šaurām takām un resnām koku saknēm. Trasē neizpalika kritieni, celšanās un nobrāzti ceļi.

SV12 grupā labākā bija Klinta Zvejniece, bet puišiem labākais – valmierietis Rudolfs Piziks.

Savukārt vecākajā grupā SV14, kur sacensību distance bija 3x2,0 km, labākā no meitenēm bija Sindija Turauska, bet puišiem Niks Iesalnieks par 10 sekundēm pārspēja distanču slēpotāju Sandiju Suhānovu, kurš aiz sevis atstāja savu ziemas konkurentu Raineru Paegli.

Paldies visiem sacensību dalībniekiem un atbalstītājiem: „Veloprofs”, „Rāmkalni”, piedzīvojumu parks „Tarzāns”, „RoRo darbnīca".

Nākamais „S!-VELO” posms 16.jūnijā.

Vairāk informācijas par riteņbraukšanas seriālu bērniem „S!-VELO” – šeit.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi