×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-20
Noslēdzies Jaunatnes volejbola čempionāts

Ar spēlēm iepriekšējās nedēļas nogalē U-12 vecuma grupā zēniem un meitenēm noslēdzies Latvijas Jaunatnes volejbola čempionāts. Jaunākajās vecuma grupās zēniem U-12, U-13, U-14 un U-15 šajā sezonā Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas ir apvienojušās ar Cēsu pilsētas Sporta skolas komandām un Latvijas Jaunatnes volejbola čempionātā piedalās ar nosaukumu „CēsuPSS/SiguldasVĢ”.

U-12 vecuma grupā zēniem (2004.g.dzimuši un jaunāki)pēc 2 apļu spēlēm apakšgrupās tika izcīnīta vieta piedalīties čempionāta finālsešiniekā. Finālsacensībās, kas risinājās iepriekšējās nedēļas nogalē Cēsīs, ar Jēkabpils Sporta skolu tika nospēlēts 2:2 (spēle notiek četros setos uz samazinātiem laukumiem), ar 0:4 zaudējums Daugavpils Bērnu un Jaunatnes Sporta skolai, un ar 3:1 tiek uzvarētas Tukuma Sporta skola, Rīgas Volejbola skola un Talsu novada Sporta skola/Dundaga komanda. Noslēgumā Latvijas Jaunatnes čempionātā izcīnīta 3.vieta. Labākais spēlētājs komandā Gustavs Auziņš. Vēl komandā spēlēja Aleksis Ķirsis, Daniels Žukovskis, Reinis Vasiļevskis, Mārtiņš Šatrovskis, Kārlis Bērziņš, Edvards Krūmiņš, Emīls Students, Reinis Artimovičs, Rūdis Rūdolfs Bišersu un Kārlis Jaundžeikars (slimības dēļ nevarēja spēlēt finālsacensībās).

U-13 vecuma grupā zēniem (2003.g.dzimuši un jaunāki)arī pēc 2 apļu spēlēm apakšgrupās tika izcīnīta vieta piedalīties čempionāta finālsešiniekā. Finālsacensības notika Daugavpilī 19.-20.martā. Ar Minusas Volejbola skolas komandu tika nospēlēts 2:2 (šeit arī spēles notiek četros setos uz samazinātiem laukumiem), 0:4 zaudējums Daugavpils Bērnu un Jaunatnes Sporta skolas un Kuldīgas novada Sporta skola/Skrunda komandām, ar 3:1 uzvarēta Talsu novada Sporta skola/Dundaga komanda un pēdējā spēlē zaudējums ar 1:3 pret Jēkabpils Sporta skolas komandu. Noslēgumā Latvijas Jaunatnes čempionāta iegūta 4. vieta. Komandas labākā spēlētāja balva Gustavam Auziņam. Vēl komandā spēlēja Sandijs Suhānovs, Ralfs Knēža, Reinis Rorbaks, Kārlis Jaundžeikars, Matīss Loginovs, Dāvids Jansons, Aleksis Ķirsis, Daniels Žukovskis, Klāvs Vilde, Mārtiņš Šatrovskis, Edvards Krūmiņš, Kārlis Bērziņš, Dāvis Vēvers (slimības dēļ nevarēja spēlēt finālsacensībās) un Reinis Rorbaks (nepiedalījas finālsacensībās ģimenes apstākļu dēļ).

U-14 vecuma grupā zēniem (2002.g.dzimuši un jaunāki) pēc 1.posma spēlēm 2.Līgā izcīnīta vieta uz pārspēļu turnīru. Pārspēļu turnīrā, tiek izcīnītas vietas spēlēt finālā par 1.-6. vietu, pavisam nedaudz pietrūkst  (no zaudētiem 5 setiem ar 2 punktu pārsvaru bija nepieciešams uzvarēt 2 setus) un noslēgumā Latvijas Jaunatnes čempionātā jācīnās par 7.-12.vietu. Ar 2:0 (spēles uz lielā volejbola laukuma) uzvarētas Liepājas Sporta spēļu skolas, Vecumnieku novada domes Sporta skolas un Minusas Volejbola skolas komandas, ar 1:2 (trešajā setā 19:21) zaudējums pret Talsu Novada Sporta skolas komandu un izšķirošajā spēlē ar 0:2 (21:25; 24:26) zaudējums Kuldīgas novada Sporta skolas komandai. Noslēgumā Latvijas Jauntnes čempionātā iegūta 9.vieta. Komandā spēlēja Mārtiņš Auziņš, Kristaps Liepa, Ralfs Balodis, Rūdolfs Puķe, Rūdolfs Zvirbulis, Ričards Petaks, Dāvis Vēvers, Reinis Rorbaks un Matīss Loginovs.

U-15 vecuma grupā zēniem (2001.g.dzimuši un jaunāki) 1.posma 2.Līgas noslēgumā pietrūkst vienas uzvaras, lai varētu piedalīties pārspēļu turnīrā un pretendēt spēlēt finālsacensībās par 1.-5. vietu. Mums noslēgumā  jāpiedalās spēlēs par 6.-10. vietu.  Šeit tiek ieskaitīta uzvara 3:0 pret Ozolnieku komandu (nepiedalījās finālspēlēs), uzvarēta Viļakas novada Bērnu un Jaunatnes Sporta skolas komanda, zaudējumi pret Rīgas Volejbola skolas I komandu ar 0:3 un Rīgas Volejbola skolas III komandu ar 1:3. Noslēgumā Latvijas Jaunatnes čempionātā iegūta 8.vieta. Komandā spēlēja Reinis Bērziņš, Rainers Smoļenskis, Renārs Knēža, Mārcis Mičulis, Patriks Pinka, Mārtiņš Auziņš, Kristaps Liepa, Ralfs Balodis, Rūdolfs Puķe, Rūdolfs Zvirbulis, Ričards Petaks un Armands Pundurs.

Kristaps Platačs spēlējot Cēsu pilsētas Sporta skolas komandu sastāvos U-17 vecuma grupā zēniem (1999.g.dzim. un jaunāki) Latvijas Jaunatnes čempionātā izcīna 1. vietu un U-19 vecuma grupā zēniem (1997.g.dzim. un jaunāki) Latvijas Jaunatnes čempionātā izcīna 3. vietu.

Informāciju sagatavoja zēnu volejbola treneris Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi