×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-23
Ģimenes ar bērniem Siguldas novada svētkos sagaida plaša programma

No 27. līdz 29.maijam norisināsies Siguldas novada svētki. To laikā notiks arī dažādi pasākumi un izklaides ģimenēm ar bērniem.

Piektdien, 27.maijā ģimenes aicinātas apmeklēt Siguldas novada ID karšu piecu gadu jubilejas svinības, kur no plkst.18.00 līdz 22.00 būs iespēja saņemt jaunās Siguldas novada ID kartes, izbraukt ar atrakciju parka „Tarzāns” velokartiem, spēlēties Latvijas Gumijlēcēju kluba atrakcijās, savu līdzpaņemto T-kreklu bez maksas apdrukāt ar Siguldas novada simboliku un daudz ko citu. No 18.00 līdz 21.30 ģimenes varēs piedalīties tradicionālajās Siguldas uzņēmumu iepazīšanas orientēšanās spēlēs „Lielais aplis” un „Mazais aplis”, kuru laikā būs jāapmeklē maršruta kartē norādītie punkti un jāsakrāj zīmodziņi. Plkst.18.05 un 21.45 varēs noskatīties pārsteidzošas Prāgas ielu teātra „V.O.S.A. Theater” izrādes, kurās dzīvās mūzikas pavadībā darbosies akrobāti un mīmi uz piecus metrus augstiem pašgājējriteņiem.

Sestdien, 28.maijā no plkst.10.00 ģimenes tiek aicinātas līdzdarboties māla rozīšu gatavošanas radošajā darbnīcā pie sociālā uzņēmuma „Pogotava”.

No plkst.12.00 līdz 15.30 ģimenes varēs turpināt iepazīt Siguldas uzņēmumus, piedaloties orientēšanās spēlēs „Jaunais lielais aplis” un „Radīts Siguldā” aplis. Plkst.15.30 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks orientēšanās spēļu balvu izloze. Galvenās balvas – lidojums ģimenei ar gaisa balonu un mēneša abonements ģimenei Siguldas Sporta centrā.         

No plkst.13.00 līdz 16.00 pie Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” un Maija parkā notiks „Pelēna Bafa mākslu svētki”. Maija parkā būs „Bafa mūzikas salons”, kurā būs koncerti un sarunas ar pelēnu Bafu. Pie Mākslu skolas plkst.13.00 notiks skolas audzēkņu koncerts, kurā dziedās arī Siguldas novada Radošo talantu konkursa laureāte vecuma grupā no 6 – 10 gadiem – dziedātāja Megija Dulpe no Allažiem. Plkst.14.45 būs pūtēju orķestra „Sudrabskaņa” defilē, bet plkst.15.00 ģimenes ar bērniem aicinātas līdzdarboties Vara Klausītāja zīmējumu teātra izrādē „Vilks”. Visu pasākuma laiku darbosies pelēna Bafa mākslas, mūzikas, dejas un teātra radošās darbnīcas. Mākslas darbnīcās varēs zīmēt ar krītiņiem uz asfalta, gleznot „Restorānā”, gatavot krāsainus tauriņus un darboties Bafa fotosalonā, mūzikas darbnīcās „Skanošie un ritmiskie” un „Jautrie muzikanti” varēs pamēģināt dažādu instrumentu spēli, dejas darbnīcā – izdejot latviešu dančus, bet teātra darbnīca apmeklētājus aizraus Bafa cirka pasaulē. Par prieku mazajiem apmeklētājiem pie Mākslu skolas darbosies saldējuma kafejnīca.

Svētdien, 29.maijā no plkst.10.30 līdz 13.00 ģimenes aicinātas darboties papīra mūzikas instrumentu gatavošanas darbnīcā un iesaistīties kopīgā muzicēšanā papīrmākslas darbnīcā „Viktora vēstules” Siguldas pils kompleksā, no plkst.11.00 – 12.30, kamēr vecāki nesteidzīgi baudīs kafiju un Siguldas novada Domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica ceptās pankūkas, bērni varēs gleznot uz ūdens virsmas, darboties smilšu kino radošajā animācijas darbnīcā un priecāties Latvijas Gumijlēcēju kluba atrakcijās. Siguldas pils kompleksa rekonstruētajā staļļa ēkā darbosies rotkaļu, tekstila, ādas un tradicionālo Siguldas spieķu darbnīcas. Svētku noslēgumā, plkst.16.00 visi aicināti apmeklēt Siguldas pilsdrupu estrādē notiekošo Siguldas novada Dziesmu un deju dienas koncertu.

Visas aktivitātes pieejamas bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi