×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-29
Novadnieki, kas piektdien un sestdien nepaguva saņemt ID karti, to varēs izdarīt nākamnedēļ

Siguldas novada svētkulaikā – 27. un 28.maijā – tika uzsākta jauno ID karšu izsniegšana bez maksas. Tā kā iedzīvotāju atsaucība un interese bija ļoti liela, visas kartes izsniegt nebija iespējams. Tie novadnieki, kuri elektroniskajā rindu sistēmā izņēma numuriņu, bet nepaguva saņemt ID karti, to visas nākamās nedēļas garumā varēs izdarīt bez maksas.

Karšu izsniegšana par maksu – 5 eiro – no 30.maija turpināsies gan Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, gan Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3. Taču tie novadnieki, kas 27. un 28.maijā saņēma elektroniskās rindas sistēmas numuriņu, bet nepaspēja saņemt ID karti, to varēs izdarīt bez maksas Pakalpojumu centrā vai Tūrisma informācijas centrā, uzrādot numuriņu un personu apliecinošu dokumentu. Bez maksas karti varēs saņemt nākamnedēļ – no 30.maija līdz 4.jūnijam.

Atgādinām, ka ID karti bez maksas varēs saņemt Siguldas novada bērni un skolēni no piecu līdz 16 gadu vecumam, pensionāri, maznodrošinātie, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuri kopā ar pieteikuma anketu uzrādīs arī attiecīgo apliecību vai izziņu.

Plašāka informācija par Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu programmu pieejama Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā vai piezvanot uz tālruni 67970849 vai bezmaksas tālruni 80000388, Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, kā arī pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv.

Jau ziņots, ka atzīmējot piecu gadu jubileju kopš Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju identifikācijas karšu programmas ieviešanas, Siguldas novada pašvaldība atklāja jauno ID karti. Jaunā ID karšu programma ietver lielāku ID karšu personalizācijas pakāpi un plašāku pieejamo pakalpojumu klāstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Alīsija
- 2016-05-30 11:58

Man jau šķiet, ka maksājot nodokļus šajā pašvaldībā jau katrs ir sen samaksājis par savu ID karti.

Atis_J
- 2016-05-30 11:53

Sestdien numuriņu izsniegšanas sistēma tika izslēgta, un iespēja saņemt numuriņu vairs nebija. Paskaidrojums tam bija, ka šodien nepaspēs visus apkalpot. Bet tagad tiek paziņots, ka tomēr ar šo numuru var arī pēc tam saņemt par brīvu karti. Uz manu jautājumu, ka vēlos iestāties rindā man tika atteikts ar iespēju par maksu to izdarīt jebkurā citā dienā. Manuprāt, šī situācija patlaban ir pilnīgi nekorekta.

Novadnieks
- 2016-05-29 11:08

Jā, par rindu piekrītu! Arī mums atkrita šī iespēja, jo ar bērniem tas bij par traku! Vēl ir ļoti bēdīgs fakts- Allažmuižas iedzīvotāji atkal tika apdalīti! Jau kuro gadu mums nav bezmaksas autobuss uz un no svētkiem! Kāpēc tā, vai mēs neesam novadnieki?

Atbilde: Novadnieks
Administrācija
- 2016-05-30 13:21

Labdien, Novadniek!

Bezmaksas tansporta maršrutu plānotāji atvainojas par radušos pārpratumu – iepriekšējos gados Allažmuižas iedzīvotāju vēlme izmantot bezmaksas autobusus novada svētkos nav bijusi liela, tādēļ šogad maršruts tika saīsināts.
Nākošajā gadā novada svētku bezmaksas autobusu maršrutā noteikti tiks iekļauta arī Allažmuiža.
Atvainojamies Jums par radušos situāciju!

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

IlzeS
- 2016-05-29 10:37

Labdien! Man tas viss šķiet nedaudz absurdi. Mums arī interesēja jaunās ID kartes, bet ieraugot rindu, mums ar trīs maziem bērniem, no kuriem viens ir zīdainis, kaut kā pārgāja vēlēšanās stāvēt rindā :(

Atbilde: IlzeS
Administrācija
- 2016-05-29 17:02

Labdien, IlzeS!

Atgādinām, ka daudzbērnu ģimenēm ID kartes būs bez maksas visu laiku, tāpat arī bērniem līdz 16 gadu vecumam ID karšu izsniegšana ir bez maksas.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi