×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-30
Siguldas novada iedzīvotājus aicina saņemt ID kartes

Siguldas novada svētku laikā tika uzsākta Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju jauno ID karšu izsniegšana. Jaunā ID karšu programma ietver lielāku ID karšu personalizācijas pakāpi un plašāku pieejamo pakalpojumu klāstu. Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus saņemt jaunās ID kartes, jo pēc 1.septembra līdz šim lietotās ID kartes vairs nebūs derīgas. Iedzīvotājiem, kuri ID kartes izmantos, lai saņemtu braukšanas atvieglojumus daļā Siguldas novada autobusu, ID kartes jāsamaina līdz 1.jūnijam.

Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu jaunā programma paredz, ka turpmāk iedzīvotāji ID karti varēs izmantot atvieglojumu saņemšanai Siguldas novada sabiedriskajā transportā, iekļūšanai Siguldas novada izglītības iestādēs un lasītāja kartes vietā novada bibliotēkās. Tāpat kā līdz šim, ID karšu īpašnieki varēs saņemt aptuveni 200 pakalpojumu ar atlaidēm, īpašos piedāvājumus, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Ar visu plašo ID karšu programmas piedāvājumu iedzīvotāji var iepazīties Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības administrācijās.

ID kartes iedzīvotāji no pirmdienas līdz sestdienai var saņemt Siguldas novada Domes Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3), vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (Ausekļa ielā 6), kurš ir atvērts katru dienu, arī brīvdienās, līdz plkst.19.00.

Atgādinām, ka ID karti bez maksas var saņemt Siguldas novada bērni un skolēni no piecu līdz 16 gadu vecumam, pensionāri, maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuri kopā ar pieteikuma anketu uzrādīs arī attiecīgo apliecību vai izziņu. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro.

Plašāka informācija par Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu programmu pieejama Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā vai piezvanot uz bezmaksas tālruni 80000388, Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, kā arī pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv.
 

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi