×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-30
„Latvijas Maksimālisti” eksakto zinātņu kategorijā uzvar Andris Jenerts

Piektdien, 27.maijā, svinīgā apbalvošanas ceremonijā tika apbalvoti stipendiju konkursa „Latvijas Maksimālisti” finālisti un uzvarētāji. Kategorijā „Eksaktās zinātnes” 1. vietu un 1500 eiro stipendiju ieguva mehatronikas un robotikas talants no Siguldas – Andris Jenerts.

Apbalvošanas ceremonijas laikā, piedaloties konkursa žūrijas pārstāvjiem „Ghetto Games” vadītājam Raimondam Elbakjanam, režisoram Andrim Gaujam, dziedātājai Aminatai Savadogo, fizikas skolotājam Valdim Zuteram un sporta žurnālistei Viktorijai Kamazai, kā arī  konkursa organizētājiem „Maxima Latvija”, tika paziņoti konkursa uzvarētāji arī pārējās kategorijās: „Humanitārās zinātnes”, „Sports un velselība”, „Mūzika”, „Māksla un speckategorijā 5. – 6. klašu skolēniem „Mans sapņu hobijs”.  

Pirmo trīs vietu uzvarētāji saņēma stipendijas: 1. vieta – 1500 eiro, 2. vieta  – 1000 eiro, bet 3. vieta – 500 eiro. Arī pārējie finālisti katrā kategorijā tika apbalvoti ar 400 eiro lielu naudas prēmiju (izņemot speckategorijas „Mans sapņu hobijs” finālisti). Savukārt trīs labākie 5. – 6. klašu skolēni speckategorijā „Mans sapņu hobijs” saņēma apmaksātus neformālās izglītības kursus savu prasmju un zināšanu attīstībai un atzinības rakstus. Ar konkursa rezultātiem iespējams iepazīties šeit.

Stipendiju konkurss „Latvijas Maksimālisti” ir uzņēmuma SIA „Maxima Latvija” sociālais projekts, kas tiek īstenots jau otro gadu. Kopējais stipendiju fonds šajā gadā sasniedza vairāk nekā 35 000 eiro.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi