×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-30
Mācību gada svinīgais noslēgums Siguldas 1.pamatskolā

Šodien norisinājās svinīgais pasākums par godu mācību gada noslēgumam Siguldas 1.pamatskolā. Pasākuma laikā apbalvojumus un pateicības saņēma gan labākie skolēni, gan skolotāji, gan arī dažādu konkursu uzvarētāji.

Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica Siguldas novada konkursa „Gada labākā klase” uzvarētājus. Gada labākās klases Siguldas 1.pamatskolā ir 4.a klase un klases audzinātāja Inga Jansone un 5.c klase un klases audzinātāja Lilita Bernharde. Veicināšanas balvu – Siguldas saldējumu – saņēma 2.b klase, klases audzinātāja Dzintra Fogele, un 6.b klase, klases audzinātāja Daina Neimane.

Labākie skolēni mācībās, sportā, olimpiāžu un konkursu laureāti tika apbalvoti ar Atzinības rakstiem un Siguldas 1.pamatskolas nozīmīti „Lepojamies!”

1.-4.klašu grupā

Par apzinīgu mācību darbu, teicamām un izcilām sekmēm un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2015./2016. apbalvotas: Līva Līpace, Sindija Gabrāne, Līva Lemberga, Evita Mārtinsone un Elīza Šulca.

Par apzinīgu mācību darbu, labām un teicamām sekmēm un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2015./2016. apbalvotas: Vaira Māra Kriķe un Rūta Meistere.

Par apzinīgu mācību darbu un sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2015./2016. apbalvoti: Viktorija Ustinova, Raitis Goferts, Kārlis Matīss Egle, Bruno Kančs, Artūrs Leišavnieks, Līna Meilerte, Dace Elizabete Stīpniece, Anna Sproģe, Raiens Rūja, Alise Lotte Oļukalna, Nika Tišaloviča, Samanta Ilgavīze, Kristaps Vabeļs, Rodrigo Švarckopfs, Guna Drēviņa un Mikus Nežborts.

Par apzinīgu mācību darbu un labām un teicamām sekmēm 2015./2016. apbalvoti: Jānis Kārlis Kriķis, Šarlote Jurjāne, Aleksandrija Poļežajeva, Arvita Tuņķele, Ance Adzilča, Daniela Līna Petrova.

Par panākumiem sporta sacensībās 2015./2016. apbalvoti: Nauris Kļaviņš, Aksels Lebedoks.


5.-8.klašu grupā

Ar atzinības rakstu par apzinīgu mācību darbu, labām un teicamām sekmēm, labiem panākumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos 2015./2016. apbalvoti:
Kristers Matiass Vāvere, Elīna Zālīte, Adele Ķiploka, Anete Actiņa, Beatrise Liepiņa, Rainers Renārs Broks, Aija Egija Arnicāne, Paula Luīze Biteniece, Dārta Adzilča, Elizabete Andersone.

Par apzinīgu mācību darbu un labām un teicamām sekmēm 2015./2016. apbalvoti: Miks Tomass Hižņikovs, Artūrs Jegurs, Kristers Eisaks, Ričards Ralfs Vīksniņš, Katrīna Gucaļuka, Elīna Linda Zvejniece, Zane Pudņika, Laine Ozoliņa, Adriana Markēviča, Megija Holcmane, Ilva Ance Vāgnere, Viktorija Toločko un Māris Mārtiņš.

Par apzinīgu mācību darbu un labiem panākumiem mācību priekšmetu olimpiādēs vai konkursos 2015./2016. apbalvoti: Krista Emīlija Kalēja, Ivars Batrags, Kerija Osīte, Anna Vītola, Samanta Rudzīte, Katrīna Zoltnere, Marks Bērziņš, Rolands Bulderis, Marks Truhins, Mārtiņš Aigars Ziedonis un Agnese Līkuma.

Par īpašiem sasniegumiem sportā 2015./2016. apbalvoti: Ģirts Rimicāns, Harijs Brants, Markuss Krieviņš, Matīss Krauja, Rūdolfs Zeņģis, Kristiāns Maisaks, Ralfs Celmiņš, Elvis Pētersons un Nauris Teivāns.

Pasākuma noslēgumā direktors Valters Mačs teica paldies arī skolas skolotājām un visiem novēlēja mierīgu, drošu un radošu vasaru!

Informāciju sagatavoja:
Laila Biteniece, Ina Slavinska, Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi