×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-30
Noskaidrotas Siguldas novada „Gada klases"

Šogad jau otro gadu norisinājās Siguldas novada pašvaldības rīkotais konkurss „Siguldas novada Gada klase”. Visa mācību gada laikā skolēniem ar savu komandu – klasi – bija jāpierāda sevi kā atbildīgus un aktīvus novadniekus, jāapliecina cieņa pret savu skolu, pilsētu, novadu, jāgūst labas sekmes mācībās, jāpiedalās skolas un ārpusskolas pasākumos, jāparāda klases kolektīva saliedētība, jāveicina skolu sadarbība ar pašvaldību, jāiesaistās skolas un novada pasākumos, popularizējot veselīgu dzīvesveidu, brīvprātīgo darbu un labdarību.

Balvas tika pasniegtas mācību gada pēdējā dienā – 30.maijā skolu organizētajās svinīgajās līnijās. Tās pasniedza Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Siguldas novada Gada klases titulu šogad ieguva Laurenču sākumskolas 3.b un 5.klase, Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.a un 9.m klase, Siguldas pilsētas vidusskolas 4.a un 6.b klase, Siguldas 1.pamatskolas 5.c un 4.a klase un Allažu pamatskolas 3. un 8.klase.

Par sasniegumiem sportā tika augsti novērtēta Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.c, 9.m un 11.a klases. Par teicamiem portfolio visaugstāk tika novērtēts Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.m klases veidotais portfolio, teicami – Laurenču sākumskolas 3.b un 5.klases skolēnu veidotie portfolio, kā arī Siguldas pilsētas vidusskolas 4.a un Siguldas 1.pamatskolas 6.b klases skolēnu veidotie portfolio.

Uzvarētāji no Siguldas novada pašvaldības balvā saņēma apmaksātu klases ekskursiju vai kādu citu atpūtas pasākumu pēc izvēles, kā arī Siguldas novada Domes Pateicību. Pārsteiguma balvas saņēma arī tās klases, kurām pietrūka punktu, lai saņemtu galveno apbalvojumu –SIA „Siguldas saldējums” gatavotu saldējumu visiem klases skolēniem un klases audzinātājām.

Izglītības pārvalde kopumā šogad saņēma 17 pieteikumus, 1.–4.klašu grupā tika pieteiktas septiņas klases; 5.–9.klašu grupā – astoņas klases; 10.–12.klašu grupā – divas klases.

Konkurss norisināsies arī nākamajā mācību gadā, un tajā var piedalīties ikviena Siguldas novada vispārizglītojošās skolas klase trijās klašu grupās: 1.-4.klašu; 5.-9.klašu un 10.-12.klašu grupā. Lai izvērtētu konkursa noteikumus un labāk sagatavotos nākamajam gadam, Izglītības pārvalde augustā, pirms jaunā mācību gada sākuma, aicinās uz sarunu skolu direktorus, klašu audzinātājus un skolu ārpusklases darba organizatorus. Pieteikums par piedalīšanos konkursā skolā ir jāiesniedz mācību gada sākumā. Konkurss norisinās divās kārtās: pirmā kārta norisinās katrā novada skolā no 1.septembra līdz 26.maijam; savukārt otrā kārta norisinās novadā no 27. līdz 29.maijam. Konkursam pieteiktā klase mācību gada laikā veido klases mapi (portfolio), kurā apkopo konkursa kritērijiem atbilstošus apliecinājumus; vērtēšanai jāiesniedz arī tabulas, kurās pēc stingriem kritērijiem analizējams skolēnu mācību darbs, kavējumi, sabiedriskā aktivitāte utt.

Ar konkursa rezultātiem var iepazīties šeit.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi