×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-30
Termiski neapstrādātu ēdienu meistarklase Jauniešu centrā „Mērķis”

31.maijā plkst.17.00 Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” norisināsies Siguldas novada pašvaldības konkursa „Jauniešu iniciatīvu projektu konkurss 2016” projekta pasākums „Termiski neapstrādātu ēdienu meistarklase”.

Siguldas iedzīvotāji, īpaši jaunieši, tiek gaidīti uz dzīva un termiski neapstrādāta ēdiena gatavošanas meistarklasi, ko vadīs projekta autore Līva Gaile.

Meistarklasē maltīte tiks gatavota no Latvijā un pašu dārzā audzētiem produktiem. Būs iespēja kopīgi gatavot svaiguma kokteiļus, uzzināt vērtīgas receptes, kā arī mieloties ar diedzējumiem, degustēt svaigēdāju ražotos gardumus un citus spēcinošus ēdienus un dzērienus. Gan meistarklases laikā, gan pēc tam paredzēta diskusija.

Pasākuma mērķis ir iedrošināt cilvēkus ieviest savā uzturā vairāk vitamīniem un minerālvielām bagātas, termiski neapstrādātas maltītes, veicināt izpratni par to nepieciešamību.

Pasākumā vietu skaits ir ierobežots, tāpēc sava dalība ir jāpiesaka, rakstot uz e-pastu projekts.mosties@inbox.lv. Pieteikšanās līdz 31.maija plkst.13:00.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi