×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-31
Svinīgi noslēdzies mācību gads Laurenču sākumskolā

30.maijā Laurenču sākumskolas pagalmā satikās visi 237 skolēni un skolotāji, lai atskatītos uz šī mācību gada sasniegumiem, apbalvotu un pateiktu paldies tiem skolēniem, kuri nesuši skolas vārdu olimpiādēs un dažādos konkursos, kā arī spējuši uzrādīt lielāko vidējās atzīmes kāpumu šī mācību gada laikā. Tika atklāti arī Laurenču sākumskolas „Gada skolēna”, „Gada darbinieka” un „Gada skolotāja” titula ieguvēji.

Zelta liecības par ļoti labiem, teicamiem un izciliem mācību rezultātiem Laurenču sākumskolā 4.-6.klašu grupā saņēma:
Laura Cakule, Jānis Marcinkevičs, Elza Petrovksa un Dagmāra Strautmale, Krišjānis Gercāns, Pauls Oliņš un Katrīna Ungura, kā arī 6.klases skolnieks Edvards Petrovskis. 33 Laurenču sākumskolas skolēni saņēma sudraba liecības par vislielāko izaugsmi mācību gada laikā, paaugstinot savu vidējo vērtējumu.

Skolēni dāvanās saņēma skaistu ādas rokassprādzi ar Laurenču sākumskolas logo, bet katrs Laurenču sākumskolas skolēns dāvanā saņēma laurēna nozīmīti.

Kā „Gada skolēns” 1.-3. klašu grupā Laurenču sākumskolā tika sveikts 1.b klases skolēns Henrijs Polis, bet 4.-6.klašu grupā šo titulu ieguva 4.klases skolnieks Kristaps Stupelis. „Gada skolotāja” titulu šajā mācību gadā ieguva sporta skolotājs Ivo Alksnis, bet par „Gada darbinieku” tika atzīta mūzikas skolotāja Anita Bērziņa.

Dienas turpinājumā Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics apsveica novada konkursa „Siguldas novada Gada klase” uzvarētājus, kuri 1.-4.klašu grupā bija Laurenču sākumskolas 3.b klase un klases audzinātāja Elīna Apsīte, kā arī 5.klase un klases audzinātāja Vanesa Čeičiniece. Veicināšanas balvu no „Siguldas saldējums" saņēma 3.c klase un klases audzinātāja Agnese Kalviņa, kā arī 6.klase un audzinātāja Kristīne Spale.


Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas direktores vietniece audzināšanas jomā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi