×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-31
Aicina pieteikties pašvaldības atbalstītām bērnu un jauniešu vasaras nometnēm

Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde informē, ka vēl ir iespēja pieteikties pašvaldības atbalstītām bērnu un jauniešu vasaras nometnēm.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība, lai veicinātu  bērnu un jauniešu lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, organizēja  atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektiem. Pašvaldības atbalstu ieguva 15 projekti, kuru kopējais finansējums ir 7 000 eiro.

 

Pašvaldības atbalstītās vasaras nometnes, kurās vēl ir brīvas vietas:

  • „Nākotnes portāls: mehatronikas autonomo robotu būve” (27.jūnijs – 1.jūlijs) Siguldas novada Jaunrades centrā. Vadītāja – Ilze Vilciņa. Dienas nometne 15 bērniem vecumā no 9 līdz 16 gadiem. Dalības maksa – 40 eiro. Organizē Siguldas novada Jaunrades centrs, tālrunis informācijai 67972432.
  • „Nākotnes portāls Lego robotiķiem” (8. – 12.augusts) Siguldas novada Jaunrades centrā. Vadītāja – Ilze Vilciņa. Dienas nometne 15 bērniem vecumā no 9 līdz 12 gadiem. Dalības maksa – 40 eiro. Organizē Siguldas novada Jaunrades centrs, tālrunis informācijai 67972432.
  • „Beidzot brīvdienas ir klāt III” (13. – 17.jūnijs) Siguldas pilsētas vidusskolā un Siguldas apkārtnē. Vadītāja – Andra Fridrihsone. Dienas/diennakts nometne 30 bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Dalības maksa – 80 eiro. Organizē Siguldas pilsētas vidusskola sadarbībā ar sporta klubu „Sportotprieks”, tālrunis informācijai 26434461.
  • „Esi stiprs un vesels” (25. – 29.jūlijs) Valkas ģimnāzijā. Vadītāja – Andra Fridrihsone. Diennakts nometne 15 bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Dalības maksa – 100 eiro. Organizē sporta klubs „Sportotprieks”, tālrunis informācijai 26434461.
  • Aktīvās atpūtas un vispārējās sagatavotības nometne (15. – 19.augusts) Siguldas Sporta skolā un Siguldas apkārtnē. Vadītājs – Aivars Fridrihsons. Dienas nometne 30 bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem. Dalības maksa – 30 eiro. Organizē Siguldas Sporta skola, tālrunis informācijai 29427341.
  • „Arheoloģiskā tautastērpa darināšana” (1. – 12.augusts) Allažu pamatskolā. Vadītāja – Līga Dombrovska. Dienas nometne 15 bērniem vecumā no 11 līdz 18 gadiem. Dalības maksa - nav, jāmaksā tikai par bērna ēdināšanu. Organizē Allažu pamatskola, tālrunis informācijai 26456062.
  • „Izzini un esi aktīvs dabā” (18. – 22.jūlijs) hostelī „Kaba”. Vadītāja – Baiba Auziņa. Dienas nometne 20 bērniem vecumā no 7 līdz 13 gadiem. Dalības maksa – 55 eiro. Organizē SIA „BA Skaitļu pasaule”, tālrunis informācijai 29288567.

Aicinām vecākus pieteikties nometnēm pie organizāciju vadītājiem, izmantojot norādīto kontaktinformāciju. Pašvaldības speciālisti lūdz vecākus uzmanīgi iepazīties ar piedāvāto nometņu režīmu, kopīgi ar bērniem pārrunāt disciplīnas un drošības jautājumus. Atgādinām, ka, saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, vecāku pienākums ir iesniegt nometnes organizatoriem izziņu par bērna veselības stāvokli, kurā norādīta informācija par veikto vakcināciju, pedikulozes pārbaudi, alerģijām, hroniskām saslimšanām un speciālo medikamentu lietošanu. Šādu izziņu sagatavo un izsniedz ģimenes ārsts.

Plašāka informācija par vasaras nometnēm un ar tām saistītiem jautājumiem pieejama Valsts izglītības satura centra izveidotajā mājaslapā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi