×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-01
Bērnu un jauniešu badmintona sacensības Siguldā

29.maijā Siguldas 1.pamatskolas zālē notika Bērnu un jauniešu iesācēju sacensības badmintonā. Sacensībās piedalījās jaunie badmintonisti vecuma grupās U–11 (2006.gadā dzimuši un jaunāki) un U–13 (2004. un 2005.gadā dzimuši) ar treniņu pieredzi līdz vienam gadam.

Ieradās jaunie spēlētāji no Rīgas, Talsiem, Salaspils un Siguldas. U–11 grupā meitenēm uzvarēja Zane Tanne (Sigulda), otro vietu izcīnīja Anete Priedniece (Sigulda) un trešajā vietā Evelīna Mažorina (Salaspils). Zēniem U–11 grupā triumfēja Ričards Līdaks (Sigulda), otrajā vietā Artūrs Leišavnieks (Sigulda) un trešajā vietā palika spēlētājs no Talsiem Aleksis Emiljens Kviesis.

U–11 vecuma grupā dubultspēlēs meitenēm pirmo vietu izcīnīja Zane Tanne un Anete Priedniece, otrajā vietā Alīna Azarova un Madara Mackēviča, trešajā vietā Madara Pavlova un Dārta Uzare (visas no Siguldas). Dubultspēlēs zēniem pirmo vietu izcīnīja Ričards Līdaks kopā ar Artūru Leišavnieku (Sigulda), otrā vieta Pēterim Vārnam un Aleksim Emiljanam Kviesim (Talsi) un trešā vieta Jaroslavam Aleksejevam un Tomam Sudrabam.

Vecuma grupā U–13 starp meitenēm labākā bija Paula Mackēviča (Sigulda), otrajā vietā Terēze Kiršteina (Rīga) un trešajā vietā Marta Mitka Bērziņa (Rīga). Vienspēlēs zēniem par labāko kļuva Markus Kalniņš (Sigulda), otro vietu ieguva Mareks Mazurs (Sigulda), bet trešajā vietā Mārcis Beinarovičs (Talsi).

U–13 vecuma grupā dubultspēlēs meitenēm uzvaru izcīnīja rīdzinieces Maruta Raupa un Terēze Kiršteina, otrajā vietā ierindojās Nika Hudžilova un Marta Mitka Bērziņa no Rīgas. Zēnu dubultspēlēs par labākiem kļuva siguldieši Markus Kalniņš un Mareks Mazurs, aiz sevis atstājot Mārci Beinaroviču (Talsi) un Jevgēniju Šelleru (Rīga).

Sacensību organizēšanu atbalstīja Siguldas Sporta skola un Siguldas novada Dome.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi