×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-02
Notiks „Sigulda Open 2016” pludmales volejbola sezonas atklāšana

4.jūnijā plkst.10.30 notiks pludmales volejbola turnīra „Sigulda Open 2016” pirmais posms. Komandu skaits un vecums gan sievietēm, gan vīriešiem ir neierobežots. Sacensības notiks pludmales volejbola laukumos pie Gaujas, Peldu ielā 2. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Pieteikties turnīriem iespējams, rakstot uz volejbols@nuki.lv līdz katra posma iepriekšējās dienas plkst.18.00, pieteikšanās sacensību vietā līdz plkst.10.00 pie galvenā tiesneša Andra Nuķa (tālrunis 20355535).


Turpmākie pludmales volejbola turnīri notiks:

  • „Sigulda Open 2016” posmi: 2.jūlijā, 30.jūlijā, 20.augustā;
  • „KS čempionāts” posmi: 18.jūnijā, 23.jūlijā, 13.augustā.


Sacensību mērķis ir veicināt pludmales volejbola attīstību dažādām vecuma grupām Siguldas novadā. Turnīru ietvaros tiks izspēlēti konkursi, par kuru balvām parūpējušies turnīra atbalstītāji - „Nuki group”,taktisko spēļu bāze „POLIGONS", piedzīvojumu parks „Tarzāns”, „Kaķu māja” un „Siguldas boulings”.

Turnīrus organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar sporta klubu „NUKI”. Par izspēles gaitu un pieteikšanos sacensībām skatīt „Sigulda Open 2016” nolikumā. Papildu informācija – šeit.

Informāciju sagatavoja:
 Andris Nuķis


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi