×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-07
Siguldas jaunie basketbolisti tiekas ar Kristapu Porziņģi

Svētdien, 5.jūnijā, banka “Citadele” Latvijas jaunajiem basketbolistiem organizēja lielāko Kristapa Porziņģa fanu tikšanos. Rīgā bija ieradušies 250 jaunieši no 41 Latvijas pilsētas, tostarp Siguldas, lai smeltos iedvesmu trenēties un sasniegt labus rezultātus.

Jauniešiem bija iespēja dzirdēt Kristapa Porziņģa stāstīto par viņa gaitām ASV, uzdot jautājumus, saspēlēties ar viņu un kopā nofotografēties. Jauniešiem šī tikšanās bija svētki un piedzīvojums ar muzikāliem pārsteigumiem no Aminatas Savadogo un grupas “Olas”, konkursiem un iesildīšanos kopā ar Renāru Zeltiņu. Bērni pacietīgi gaidīja savu kārtu piedalīties konkursos, rādīja prasmes, sākot no basketbola spēles iemaņām un beidzot ar dejošanu, kā arī atbalstīja biedrus un bija gatavi palīdzēt konkursu dalībniekiem, aizdodot cepurīti, kurpi vai paspiežot roku – tātad arī komandas gars un solidaritāte, kas ir svarīgas īpašības ceļā uz attīstību, mazajiem nav svešas. 

Mazie basketbolisti ar entuziasmu devās uz laukuma, lai saspēlētos ar Kristapu Porziņģi. Daudzi bija sagatavojuši jautājumus, parādot lieliskas zināšanas un izpratni par basketbolu, kā arī asprātību. Bērni gribēja zināt gan to, kāds ir slavenā basketbolista apavu izmērs (izrādās: 50,5!) un mīļākais ēdiens (protams, mammas gatavots), gan to, ar kuru no NBA zvaigznēm viņam izveidojusies vislabākā sadarbība un draudzība, vai treneris uz viņu rājas par kļūdām, kādas ir emocijas pēc uzvarām un kā nezaudēt optimismu, ja nepaveicas. Un, protams, topošie basketbolisti vēlējās noskaidrot, kas ir galvenie soļi, lai sportā gūtu tādus panākumus, kā tas izdevies Kristapam Porziņģim. “Galvenais ir darīt to, kas patīk. Basketbols vai jebkurš cits sports, ar ko nodarbojies, ir jāmīl; tad arī gribēsies trenēties regulāri, ja nebūs tas jādara ar piespiešanos. Un svarīgs ir ģimenes atbalsts, ticība, ka izdosies sasniegt to, ko esi iecerējis,” atklāja Kristaps.

“Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas,” teica Kristaps Porziņģis.

Pēc kopīgām basketbola spēlēm ar Kristapu un konkursiem jaunieši izmantoja iespēju kopā nofotografēties.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi