×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-08
Siguldā darbību atsāk Māmiņu klubs

Siguldā, Ausekļa ielā 5, 2.stāvā, 17.jūnijā plkst.15.00 savu darbību atsāks Siguldas Māmiņu klubs un līdzās tiks atklāts arī Siguldas novada biznesa ideju konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” pašvaldības atbalstu guvusī ideja – bērnu centrs “Kā mājās”. Aktīvu darbu Māmiņu klubs uzsāks jūlijā.

2011.gadā tika izveidots Siguldas Māmiņu klubs, kura darbība pirms laika tika pārtraukta. Šobrīd Māmiņu kluba darbība ir atjaunota, lai piedāvātu Siguldas topošajiem un esošajiem vecākiem vietu, kur sanākt kopā, gūt jaunas iemaņas un zināšanas, kā arī pavadīt laiku kopā ar saviem bērniem un domubiedriem.

Plānots, ka Māmiņu klubs aicinās dažādus speciālistus, kuri vadīs noderīgas lekcijas un praktiskās nodarbības. Topošajiem un jaunajiem vecākiem būs pieejamas lekcijas par bērnu emocionālo audzināšanu (BEA), kā arī psihologa, fizioterapeita, pediatra un citu speciālistu konsultācijas, lekcijas, diskusijas, un forumi. Veiksmīga sadarbība ir aizsākta arī ar Māmiņu klubu Rīgā un tiek plānots veidot sadarbības projektus arī ar citām pilsētām, lai radītu patiesi daudzpusīgu, kvalitatīvu un interesantu saturu māmiņām Siguldas novadā.

Māmiņu kluba darbības atsākšana un turpmāka darbība notiek visciešākajā sadarbībā ar Siguldas novada biznesa ideju konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” uzvarētājām Katrīnu Leitāni un Agnesi Nēliusu par bērnu pieskatīšanas telpas biznesa ideju „Kā mājās”, kuras iniciatīvas ir atjaunots Māmiņu klubs Siguldā.

Aicinām māmiņas būt aktīvām un nākt klajā arī ar saviem ierosinājumiem, idejām un iecerēm, lai kopīgi mēs vairotu viens otra prieku par ieguvumiem no Māmiņu kluba darbības atjaunošanas!


Katrīna Leitāne
SIA „Bērnu centrs "Kā mājās”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi