×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-08
Līdz 10.jūnijam var pieteikties otrajam Latvijas Izturības pārgājienam

Līdz 10.jūnijam ikviens, kurš ir gatavs, pārvietojoties kājām (soļojot, skrienot, nūjojot),   pieveikt 50 kilometrus Siguldas skaistajā apkārtnē ne ilgāk kā 12 stundās vai 25 kilometrus ne ilgāk kā 8 stundās, vēl var pieteikties Latvijas Izturības pārgājienam, kurš notiks 18.jūnijā. Izturības pārgājienā dalībnieki nesacentīsies savā starpā, taču pārgājiena 50 kilometru maršruts būs nopietns izaicinājums ikvienam tā dalībniekam.

Latvijas Izturības pārgājiens ir tradīcija, kas aizsākta 2014.gadā, lai popularizētu izturības sporta veidus, fiziskas aktivitātes svaigā gaisā un tūrismu. Latvijas Izturības pārgājiens ir pasākums bez sacensību elementiem, taču pārgājiena trasē pavadītais laiks tiks fiksēts, ieskaitot pārgājiena dalībnieku ierašanos kontrolpunktos, un ikviens, kurš kontrollaikā veiks pārgājiena maršrutu, saņems piemiņas medaļu un diplomu, kurā norādīts trasē  pavadītais laiks.

Pasākuma organizatori – fitnesa uzņēmums „Walking Fox” uzskata, ka daudzi fiziski aktīvi cilvēki, kuri nepiedalās sporta sacensībās, tomēr jūtas gatavi garākam pārgājienam. Šī ir iespēja sastapt sev līdzīgos, kuriem atrašanās brīvā dabā ir dzīvesprieka neatņemama sastāvdaļa. Pārgājienā tiek aicināti piedalīties arī pieredzējuši sportisti. Izturības pārgājiena dalībnieki soļojot, skrienot vai nūjojot pārvietosies marķētā trasē, kuras finišs būs Siguldas pilsētā.

Pieteikšanās pārgājienam notiek, aizpildot pieteikuma anketu un apmaksājot dalības maksu saskaņā ar organizatoru sagatavotu rēķinu.

Dalības maksa: 50 km dalībniekiem – 20 eiro (komandai ar vismaz 8 dalībniekiem tiek piemērota dalības maksa 15 eiro par katru komandas dalībnieku), 25 km dalībniekiem – 15 eiro.

Pilns Latvijas Izturības pārgājiena nolikums un pieteikšanās formas atrodamas šeit.

Pasākuma organizators ir SIA “Walking Fox”, pasākumu atbalsta Siguldas novada pašvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi