×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-08
Jūlijā Siguldas Jaunās pils dārzā notiks muzikālās brokastis

Siguldas koncertzāle „Baltais Flīģelis" arī šogad turpina vasaras bezmaksas koncertu tradīciju Siguldas Jaunās pils dārzā – klausītāju iemīļotās muzikālās brokastis  jūlija svētdienu rītos. Šīs vasaras koncerti klausītājus vedīs ceļojumā pa Latīņamerikas ritmiem, sasildīs Dienvidu saulē, aicinās uz Franciju uzdejot tango un atvedīs mājās ar tautasdziesmu. 

Šīs sezonas ciklu 3.jūlijā plkst.11.00 atklās izcilu Latvijas ģitāristu kopprojekts „Akustisko ģitāru trio AG 3'o". Tā ir jaunradīta koncertprogramma, kurā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi – Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš. Ģitāristu trio programmā tiks atskaņota pasaulē populāru autoru mūzika flamenko, džeza un latīņamerikas ritmos, kā arī pašu radītas kompozīcijas mūziķu aranžējumos.

Otrās koncertprogrammas „Piazzolla. Galliano. Tango." pamatā ir kamermūzika, kas balstās uz stīgu instrumentu saspēli ar akordeonu. 10.jūlija koncertprogrammā iekļautais Artura Maskata skaņdarbs ir veltījums izcilākajai Latvijas akordeonistei Ksenijai Sidorovai, un tam līdzās – Astora Pjacollas un Rišāra Galjano mūzika tango noskaņās.

Trešā koncertprogramma, kas Jaunās pils dārzā izskanēs 17.jūlijā – „Dienvidu stāsti", ir „Latvian Sound Quartet" – četru jaunu, talantīgu un enerģisku dāmu ierosme. Šajā koncertprogrammā skanēs saulaina mūzika no dažādām Dienvidu zemēm, Annas Veismanes īpaši šim kvartetam rakstītais jaundarbs un brazīliešu komponista Liduino Pitombeiras mūzika.

„Muzikālo brokastu" ciklu Siguldas Jaunās pils dārzā 24.jūlijā plkst.11.00 noslēgs Latvijas Nacionālo bruņoto spēku bigbends ar jaunu koncertprogrammu „Tautasdziesma", kuras veidotājs ir viens no vadošajiem lietuviešu džeza mūzikas aranžētājiem – Rimantas Giedraitis.

Pasākumos ieeja – bez maksas. Pasākuma apmeklētāji tiek aicināti līdzi ņemt brokastu uzkodas un rīta kafiju!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi