×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-12
Siguldas novada skolas absolvējuši vairāk nekā 230 skolēni

Vairāk nekā 230 skolēni jūnija sākumā absolvēja Siguldas novada izglītības iestādes.

Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klasi absolvēja 82 skolēni, bet 9. klasi – 66 skolēni. 18 Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.klases skolēni  – Valts Krūmiņš, Estere Kozlinska, Elīza Ilze Malceniece, Teodors Kerimovs, Pauls Ķekurs, Elīna Tarakanova, Krista Līga Garā, Paula Luīze Zavicka, Paula Ostupe,  Egita Dzalbe, Aleksa Vihlo,  Liāna Žitkova, Frančeska Kalniņa, Meinards Liepiņš, Ramona Striķe, Alise Ozoliņa,  Santa Tīruma un Aiga Vespere par labām un teicamām sekmēm (tikai 8, 9 un 10 balles), kā arī sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs  saņēma Ministra prezidenta Māra Kučinska atzinību.

Siguldas pilsētas vidusskolas 12.klasi absolvēja 21 skolēns dienas programmā un divi skolēni vakara programmā. 9.klasi absolvēja18 skolēni dienas un viens skolēns vakara programmā. Pieci 12.klases absolventi – Anna Agnese Pētersone, Nora Lepse, Diāna Montessa-Rozenberga, Vadims Sabaņins,  Linda Tjurina un trīs 9.klases skolēni – Valters Kroičs, Karīna Ermansone un Sāra Elizabete Vīnberga  saņēma  skolas atzinības par ļoti labu mācību darbu un iegūtām godalgotām vietām novada un valsts olimpiādēs.

Siguldas 1.pamatskolas 9.klasi absolvēja 40 skolēni. Par ļoti labu mācību darbu skolas atzinības saņēma Alise Anna Stīpniece un Liene Beāte Arnicāne.

Laurenču sākumskolā 6.klasi beidza 17 skolēni.  Edvards Petrovskis saņēma zelta liecību – viņa sasniegumi mācību darbā vērtēti tikai ar 10,9 un 8 ballēm. Mārtiņš Bojārs, Gustavs Bumblis, Marija Čiževska, Niks Iesalnieks, Paulis Pēteris Janovs, Sanija Loreta Kalniņa, Kristiāna Kārkliņa, Kerija Kublicka, Laura Mergupe-Leitlande, Jānis Odziņš, Stefānija Siksne, Sindija Turauska un Renārs Ziedkalns saņēma sudraba liecības, kas apliecina uzrādīto izaugsmi mācību sasniegumos, salīdzinot ar iepriekšējo semestri.

Allažu pamatskolas 9.klasi absolvēja 15 skolēni. Par ļoti labu mācību darbu skolas atzinības saņēma Riglinda Paegle, Paula Brakša, Roberts Vilcāns, Sandris  Grigorovičs un  Egīls Lazdiņš. Mores pamatskolas 9.klasi absolvēja 7 skolēni.

Izlaidumi norisinājās arī novada profesionālās izglītības iestādēs. Siguldas Mākslu skolu Baltais Flīģelis" absolvēja 42 skolēni – 18 audzēkņi absolvēja Mūzikas nodaļu, 18 Mākslas nodaļu un 7 Teātra nodaļu. Savukārt Siguldas Sporta skolu absolvēja 14 audzēkņi – 7 vieglatlēti, trīs – jaunie basketbolisti un četri badmintona nodaļas audzēkņi.

Aizrautību, izdošanos un veiksmi absolventiem!

Plašākas foto galerijas pieejamas šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi