×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-13
Divu nedēļu laikā izsniegtas vairāk nekā 2000 Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID kartes

Kopš 27.maijā tika uzsākta jauno Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju identifikācijas karšu izsniegšana, tās saņēmuši jau vairāk nekā 2000 iedzīvotāji. 

„Iedzīvotāju aktivitāte ir ļoti liela. Darba dienās tiek izsniegtas vidēji 200 – 250, bet brīvdienās vidēji 50 identifikācijas kartes. Tā kā ID kartes var saņemt gan pašvaldības Pakalpojumu centrā, gan Tūrisma informācijas centrā, rindas neveidojas un ID kartes iedzīvotāji var saņemt 5 – 10 minūšu laikā. Esam gandarīti, ka iedzīvotāji, saņemot identifikācijas kartes, pozitīvi un ar lepnumu novērtē Siguldas novada pašvaldības iniciatīvu, kas ir vienīgā Latvijā, kura ieviesusi šādu iedzīvotāju lojalitātes programmu, kas veiksmīgi darbojas jau piecus gadus”, norāda „Siguldas Attīstības aģentūras” direktore Laura Skrodele, atgādinot, ka ID karti bez maksas var saņemt Siguldas novada bērni un skolēni, pensionāri, maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro.

Jau ziņots, ka Siguldas novada svētku laikā tika uzsākta Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju jauno ID karšu izsniegšana. Jaunā ID karšu programma ietver lielāku ID karšu personalizācijas pakāpi un plašāku pieejamo pakalpojumu klāstu. No 1.septembra ID kartes, kas tika izsniegtas līdz 2015.gada beigām, vairs nebūs derīgas. Iedzīvotājiem, kuri izmanto ID kartes, lai saņemtu braukšanas atvieglojumus daļā Siguldas novada autobusu, ID kartes bija jāsamaina līdz 1.jūnijam.

Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu jaunā programma paredz, ka turpmāk iedzīvotāji ID karti varēs izmantot atvieglojumu saņemšanai Siguldas novada sabiedriskajā transportā, iekļūšanai Siguldas novada izglītības iestādēs un lasītāja kartes vietā novada bibliotēkās. Tāpat kā līdz šim, ID karšu īpašnieki varēs saņemt aptuveni 200 pakalpojumu ar atlaidēm, īpašos piedāvājumus, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Ar visu plašo ID karšu programmas piedāvājumu iedzīvotāji var iepazīties Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības administrācijās.

ID kartes iedzīvotāji no pirmdienas līdz sestdienai var saņemt Siguldas novada Domes Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3), kā arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (Ausekļa ielā 6), kurš ir atvērts katru dienu, arī brīvdienās, līdz plkst.19.00.

Plašāka informācija par Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu programmu pieejama Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā vai piezvanot uz bezmaksas tālruni 80000388, Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, kā arī pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi