×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-13
Siguldieši startē starptautiskos badmintona turnīros Latvijā un Lietuvā

Starptautiskajās badmintona sacensībās „Yonex Latvia International 2016”, kas jūnija pirmajās dienās norisinājās Jelgavā, piedalījās gandrīz 190 dalībnieku no 18 valstīm.

Spēcīgajā konkurencē no siguldiešiem pie uzvarām pirmajās spēlēs tika vīriešu dubultspēļu pāris Jānis Norvelis un Ardis Daniels Bedrītis, kuri kvalifikācijas turnīrā pieveica Norvēģijas duetu. Liāna Lenceviča sieviešu vienspēles kvalifikācijas turnīrā uzvarēja Somijas spēlētāju, bet Jekaterina Romanova kopā ar Kristīni Šeferi no Rīgas sieviešu dubultspēļu pamatturnīrā bija pārākas par Igaunijas pāri. Diemžēl nākamajās spēlēs mūsējiem nācās piedzīvot zaudējumus un no tālākās cīņas izstāties, tajā skaitā arī Jekaterinai Romanovai sieviešu vienspēļu kategorijā, kur izloze jau pirmajā pamatturnīra kārtā viņu saveda ar spēcīgo Krievijas pārstāvi Jeļenu Komendrovskaju, kas turnīrā bija izlikta ar otro numuru un noslēgumā izcīnīja pirmo vietu.

Toties „Yonex Lithuania International 2016” sacensībās, kas nedēļu vēlāk notika Kauņā, J.Romanova parūpējās par nelielu sensāciju. Sieviešu vienspēļu pirmajā kārtā viņa ar 2-1 pieveica mājinieci Akvili Stapušaititi, kas pasaules rangā ieņem 79.vietu un šajā turnīrā bija izlikta ar pirmo numuru. Jāpiebilst, ka A.Stapušaitite kvalificējusies jau savām trešajām olimpiskajām spēlēm. Vēl pie uzvaras jauktajās dubultspēlēs tika pāris J.Romanova un Guntis Lavrinovičs, kas pieveica sāncenšus no Lietuvas. Līdzīgi kā Latvijas turnīrā, nākamajās spēlēs nācās piedzīvot zaudējumus un cīņu par medaļām neturpināt, bet toties tika iegūta laba starptautisko sacensību pieredze un papildināts pasaules reitinga punktu skaits.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi