×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-16
Notiks „KS čempionāts” pludmales volejbola treniņsacensības

Sestdien, 18.jūnijā, plkst.10.30 Siguldas pludmales volejbola laukumos pie Gaujas, Peldu ielā 2, norisināsies „KS čempionāts” treniņsacensības pludmales volejbolā vīriešiem un sievietēm.

Treniņsacensību mērķis ir veicināt pludmales volejbola attīstību Siguldas novadā un noskaidrot 2016.gada Siguldas novada labākos, izturīgākos individuāli spēlējošos pludmales volejbola spēlētājus. Par „KS čempionāts” izspēles gaitu skatīt „KS čempionāts” nolikumu.

Treniņu maratonā „KS čempionāts” var piedalīties ikviens interesents. Dalībnieku skaits katrā posmā ierobežots – 24 spēlētāji. Dalības maksa 5 eiro no personas.

Pieteikties var rakstot uz volejbols@nuki.lv līdz katra posma iepriekšējās dienas plkst.18.00, pieteikšanās sacensību dienā līdz plkst.10.00 pie galvenā tiesneša Andra Nuķa (tālrunis 20355535).

Turnīrus organizē sporta klubs „NUKI”.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītājas vietniece
Zinaīda Mūrniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi