×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-28
Siguldas Sporta skolas U16 grupas vieglatlēti startē Valmierā

No 21. līdz 22.jūnijam tradicionālo sacensību „Valmieras spēles” otrajā kārtā startēja seši Siguldas Sporta skolas U16 grupas vieglatlēti, noslēdzot sacensību sezonu šajā vasarā.

Par dubultuzvaru 1500 metru skrējienā pirmajā sacensību dienā parūpējās Kristīne Brunere (5:09,28) un Estere Vīksne (5:15,70). Otrajā dienā meitenes 800 metru distancē 18 dalībnieču konkurencē ierindojās piektajā un septītajā vietā – E.Vīksnes rezultāts 2:32,44, bet K.Bruneres – 2:33,79. Lai gan abi meiteņu rezultāti nav viņu personīgie rekordi, tomēr ar skrējienu ātrāku par 2 minūtēm 35 sekundēm pietiek, lai izpildītu normatīvu pat uz Latvijas pieaugušo olimpiādi.

Elza Lešinska, pirmoreiz testējot trīssoļlēkšanas disciplīnu, sasniedza 9,93 metru atzīmi, kas deva augsto ceturto vietu. 400 metru skrējienā E.Lešinskai atkal jauns personīgais rekords 1:05,04 un piektā vieta 24 dalībnieču vidū. Tāllēkšanā šoreiz ne tik veiksmīgi mēģinājumi – 4,43 metri un 10.vieta. Elizabete Ābola startēja 400 metru sprintā uzstādot latiņu turpmākajiem startiem (1:10,45), bet līdz nākamā gada Latvijas čempionāta U16 grupas normatīva izpildīšanai vēl „jānomet” 45 sekundes simtdaļas.

Ar 5,60 metru tālu lēcienu otro vietu tāllēkšanā izcīnīja Oto Laiva. Diemžēl savā labākajā mēģinājumā milimetru atzīmē viņš pārkāpa atspēriena dēlīti, kas liedza iegūt pirmo vietu. Tāpat kā meitenes, arī zēni 400 metru skrējienā sasniedza personīgos rekordus – Daniels Strods 1:01,36 un ceturtā vieta, bet O.Laiva 1:01,81 un piektā vieta. Otrajā sacensību dienā O.Laiva trīssoļlēkšanā izcīnīja trešo vietu un bronzas godalgu (11,33 metri). D.Strods 200 metru sprinta skrējienā ar rezultātu 27,49s ierindojās 10.pozīcijā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas trenere
Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi