×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-30
PAPILDINĀTS: Šonedēļ Siguldas novadā – Demjens Raiss, muzikālās brokastis, sporta un kultūras pasākumi

Piektdien, 1.jūlijā

Plkst.12.00
Ceļojošās izstādes „Mana novada pieturzīmes” atklāšana Siguldas novada bibliotēkā. Izstādi veido Pierīgas novadu kultūras kanona un kultūrvēsturiskā mantojuma vērtību kopums – novadu kultūrzīmju vizītkartes ar vēsturiskajām ēkām, ainavām un ievērojamākajiem novadniekiem, kādas tās izveidojuši novadu bibliotekāri. Ieeja – bez maksas.


Sestdien, 2.jūlijā

Plkst.10.30
Pludmales volejbola turnīra „Sigulda Open 2016” otrais posms pludmales volejbola laukumos pie Gaujas, Peldu ielā 2. Komandu skaits un vecums gan sievietēm, gan vīriešiem ir neierobežots. Dalība sacensībās – bez maksas.

Plkst.11.00 Rotaļu rīts bērnu centrā „Kā mājās”. Ikviens mazais siguldietisaicināts iet rotaļās, radoši darboties, kā arī vienkārši pavadīt laiku kopā ar citiem bērniem. Ieeja – bez maksas.

Plkst.11.00 Sporta lāzertaga turnīrs bērniem vecumā no 9 līdz 14 gadiem Sporta un atpūtas kompleksā „Poligon-1”, Miera ielā 15.

Plkst.16.00 Siguldas folkloras kopai „Senleja” – 35, Godu diena – Ziedu diena Turaidas Dainu kalnā. Aicināti visi bijušie folkloras kopas dalībnieki, draugi un atbalstītāji un ikviens, kam svarīgs tradicionālais kultūras mantojums un tīk siguldiešu skanīgās balsis un dzīvesprieks. Svētkos piedalīsies arī senlejiešu draugi – Lēdurgas „Putni”, Dobeles „Leimaņi”, tiek gaidīti arī Rīgas „Skandinieki” un Rīgas „Savieši”. Ieeja – bez maksas.

Svētdien, 3.jūlijā

Plkst.10.00
Tenisa turnīrs Siguldas tenisa kortos. Lai visas dienas garumā noskaidrotu finālistus, dalībnieku skaits ir ierobežots – 16 spēlētāji. Dalības maksa 10 eiro.

Plkst.11.00 Sporta lāzertaga turnīrs pieaugušajiem Sporta un atpūtas kompleksā „Poligon-1”, Miera ielā 15.

Plkst.11.00 Muzikālās brokastis Siguldas pils kompleksā ar „Akustisko ģitāru trio „AG 3'o"". Tā ir jaunradīta koncertprogramma, kurā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi – Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš. Ģitāristu trio programmā tiks atskaņota pasaulē populāru autoru mūzika flamenko, džeza un latīņamerikas ritmos, kā arī pašu mūziķu radītas kompozīcijas. Ieeja - bez maksas.

Plkst.15.00 Izstādes „Krimuldas mistērijas” atklāšana Krimuldas muižas ratnīcā, Mednieku ielā 3. Jāņa Anmaņa vadībā veidotajā mākslas projektā „Krimuldas mistērijas” apskatāmi dažādu vecumu, dažādu autoru darbi, kas radīti dažādos mākslas stilos – neoreālisms, klasicisms, fovisms, abstrakcionisms, kubisms, minimālisms, naivisms, primitīvisms, impresionisms. Ieeja – bez maksas.

Plkst.19.30 „Sunset festival” ietvaros notiks īru dziesminieka Demjena Raisa koncerts Siguldas pilsdrupās. Festivālā tiek piedāvāts izsmalcināts, mūsdienīgs mūzikas baudījums saulrietā. Demjens Raiss ir slavens īru folka un indīroka dziesminieks, kas pazīstams ar savām balādēm. Viņš vienlīdz labi pārvalda klavierspēli, ģitāru, klarneti, kā arī perkusijas instrumentus.
„Sunset festival” programma:

  • plkst.19.30  uzstāsies dziesminieks Kārlis Kazāks;
  • plkst.20.45 islandiešu eksperimentālās mūzikas grupas “múm” bijušās dalībnieces, tagad solomākslinieces Gidas Valtīsdotiras (Gyða Valtýsdóttir) koncertprogramma;
  • plkst.21.30 Demjens Raiss.



Izstādes

  • Ceļojošā izstāde „Mana novada pieturzīmes” Siguldas novada bibliotēkā;
  • Izstāde „Ceļā uz Latvijas valsti” Turaidas muzejrezervātā;
  • Dzintras Ozolas un Dagnijas Liepas rokdarbu izstāde Mores kauju muzejā;
  • Naura Daiņa fotogrāfiju izstāde „Durvis. Sākums.” Turaidas muzejrezervāta Apmeklētāju centrā;
  • Tematiskā izstāde „Siguldas viesnīcas stāsts” izstāžu ciklā „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” Siguldas novada bibliotēkā;
  • Foto izstāde „Visa laba Jāņu zāle” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Materiālu izstāde „Ārstniecības augi” Allažu pagasta bibliotēkā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi