×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-01
Siguldiešiem medaļas XI Starptautiskajās bērnu un jauniešu spēlēs

Ar panākumiem aizvadītas XI Starptautiskās bērnu un jauniešu spēles Lovičā, Polijā, kur Latvijas izlases sastāvā startēja trīs Siguldas Sporta skolas audzēkņi, sacenšoties pret Ungārijas, Slovākijas, Polijas, Igaunijas un Lietuvas spēcīgākajiem 11, 12 un 13 gadus vecajiem atlētiem.

600 metru skrējienā Latvijas pārstāve Marta Balanasa, Latvijas karogam plīvojot atbalstītāju rokās, finišēja 2.vietā un izcīnīja sudraba medaļu.

Ar ļoti taktisku un prasmīgu skrējienu, tikpat skaļu Latvijas atbalstītāju uzmundrināts, 1000 metru distancē Jānis Kravalis izcīnīja 3.vietu, piekāpjoties tikai sportistiem no Ungārijas un Polijas.

300 metru sprintā Dārta Auziņa izcīnīja 5.vietu, kur, salīdzinot ar pagājušā gada skrējienu, distanci veica par 3 sekundēm ātrāk (toreiz 49,35 sekundes un 3.vieta) – šogad 2004.gadā dzimušajām meitenēm 300 metru skrējiena sastāvs bija īpaši spēcīgs.

Sešu delegāciju konkurencē Latvijas sportistu komanda kopvērtējumā izcīnīja 4.vietu. Latvijas sportistus sveica un tiem līdzi juta Latvijas Republikas vēstniecības Polijā trešais sekretārs Jans Kevišs-Petuško.

Sveicam Siguldas Sporta skolas audzēkņus ar panākumiem starptautiskajās sacensībās un novēlam arī nākamgad kvalificēties labāko Latvijas sportistu vidū, lai pārstāvētu savu valsti XII Starptautiskajās bērnu un jauniešu spēlēs!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas trenere

Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi