×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-04
Notiks skriešanas un nūjošanas seriāla „Siguldas apļi” ceturtais posms
Ceturtdien, 7.jūlijā, no plkst.18.00 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā (Puķu ielā 4) notiks skriešanas un nūjošanas seriāla „Siguldas apļi” ceturtais posms. Kopumā šajā sezonā ieplānoti septiņi posmi, no tiem trīs jau aizvadīti. Sacensības norisināsies arī 11.augustā, 8.septembrī un 6.oktobrī.

Skriešanas un nūjošanas aktivitātēs aicināts piedalīties ikviens interesents – sākot no pašiem mazākajiem līdz pat sirmam vecumam, veicot distanci atbilstoši savām spējām un sagatavotībai. Kopējais starts bērniem, kas dzimuši 2008.gadā un jaunākiem, tiks dots plkst.18.00, bet pārējiem plkst.18.20. Sacensību nolikumā var iepazīties ar vecuma grupām un noteikto distanci – kontrollaiku, kurā tiek fiksēti veiktie apļi.

Iepriekšējā pieteikšanās norisinās interneta vietnē www.ba2.lv, aizpildot dalībnieka anketu. Dalībnieku pieteikšanās un čipu izsniegšana notiks arī sacensību norises vietā no plkst.17.30. Dalība skriešanas un nūjošanas seriālā ir bez maksas.

Pasākuma laikā veikals „Maratons” piedāvās veikt bezmaksas pēdu testus un piedāvās iegādāties „Asics” apavus ar 30% atlaidi. Pēdu testi ir paredzēti ikvienam, kuri novērtē sava ķermeņa labsajūtu un vēlas izvairīties no slodzes, ko izraisa nepareizu apavu izvēle. Treniņsacenību atbalstītāji „Asics” un veikals „Maratons” labākajiem skrējējiem vienas stundas distancē un labākajiem skrējējiem 30 minūšu distancē pasniegs balvas – „Asics” apavus, kā arī  iespēju veikt testu un  saņemt fizioterapeita konsultāciju. Dalībniekus ar ūdeni nodrošinās SIA „Venden”.

Jau ziņots, ka treniņsacensības „Siguldas apļi” norisinās reizi mēnesī, ceturtdienās, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Puķu ielā 4. Piektais sacensību posms notiks 11.augustā, savukārt pirmspēdējais un pēdējais – 8.septembrī un 6.oktobrī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi