×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-06
Jura Dimitera retrospekcijas izstāde „Siguldas Tornī”

Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis” līdz 31.jūlijam ir apskatāma mākslinieka Jura Dimitera retrospekcijas izstāde.

Torņa piecos stāvos ir izvietoti mākslinieka dažādu periodu darbi: no astoņdesmito gadu sociālajiem plakātiem, kuri jau kļuvuši par klasiku, līdz „Blue microphone” sērijai un pēdējo gadu grafiskajiem eksperimentiem.

Juris Dimiters dzimis 1947.gada 15.oktobrī, Rīgā. Izglītību ieguvis Jāņa Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolā (1958–1965), gleznošanu un scenogrāfiju apguvis Latvijas Mākslas akadēmijā (1965–1973).

Mākslinieka darbi tikuši izstādīti personālizstādes Rīgā, Cēsīs, Jūrmalā, Berlīnē, Aleksandrijā, Pitsburgā, Čikāgā, Milānā, Romā, Stokholmā un Maskavā. Atsevišķi mākslinieka darbi izstādīti Ludviga Modernās mākslas muzejā Ķelnē, „Cremona Foundation” un Ņūorleānas mākslas muzejos Amerikā, Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā un citviet.

Izstāde organizēta sadarbībā ar galeriju „Happy Art Museum” un tajā, paralēli Jura Dimitera darbiem, var apskatīt galerijas tēlnieku darbus, starp kuriem – Aigara Tavkina, Vijas Dzintares, Viktora Kosenko un Zigmunda Bieļa darbi.

Kultūras un mākslas telpa „Siguldas Tornis” apmeklētājiem atvērta piektdienās, sestdienās un svētdienās no plkst.12.00 līdz 17.00.Apmeklējumus iespējams pieteikt arī citā laikā, iepriekš zvanot pa tālruni 29218240.

Ieeja – par ziedojumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi