×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-11
Izsludināta izsole ielu tirdzniecības vietām – kioskiem Pils ielā 16 un Leona Paegles ielā 21

No 12. līdz 21.jūlijam izsludināta piedāvājumu iesniegšana un dalībnieku reģistrācija ielu tirdzniecības vietu izsolei četriem kioskiem Pils ielā 16 un vienam kioskam Leona Paegles ielā 21 par nomas tiesībām uz trim gadiem.

Tirdzniecības vietas plānots izmantot kā amatnieku suvenīru izgatavošanas un tirdzniecības darbnīcas. Izsoles sākotnējā nomas maksa par vienu ielu tirdzniecības vietu ir noteikta 50 eiro un PVN mēnesī.

Ielu tirdzniecības vietās būs iespējams realizēt šādas preču grupas:

  • Siguldas novadā gatavoti amatniecības darinājumi;
  • Siguldas novadā gatavoti mākslas priekšmeti;
  • Siguldas novadā ražoti suvenīri ar Siguldas vai Latvijas tematiku.

Tirdzniecības vietām ir jābūt pieejamām apmeklētājiem katru darba dienu, izņemot pirmdienas, no plkst.9.00 līdz 17.00, no 30.aprīļa līdz 1.oktobrim. Pārējā periodā nomnieki ir tiesīgi izvēlēties darba laiku. Pretendentiem, kuri vēlas pretendēt uz tirdzniecības vietām Pils ielā 16, būs jāņem vērā ierobežojums, ka tiks saskaņota tikai tādu preču tirdzniecība, kuras nebūs pārstāvētas pie kāda cita nomnieka.

Tirdzniecības vietu izsole norisināsies 25.jūlijā plkst.11.00. Izsoles dalībnieku reģistrācija un piedāvājumu iesniegšana norisinās Siguldas novada pašvaldībā (Zinātnes iela 7, 300.kabinets) līdz 21.jūlija plkst.18.00. Uzziņas pa tālruni 67970862.

Pieteikums nomas tiesību izsolei pieejams šeit; izsoles noteikumi, tirdzniecības vietu novietojuma plāns, tirdzniecības vietas (amatniecības suvenīru kioska skice), nomas līguma projekts pieejami šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi