×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-13
Ceturtdien notiks riteņbraukšanas seriāla „S!–VELO” trešais posms

Ceturtdien, 14.jūlijā, plkst.18.00 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisināsies „S!–VELO” riteņbraukšanas seriāla bērniem trešais posms.

Sacensības notiek pa Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra trasi, kā arī lielākajām grupām pa tuvumā esošo meža trasi. „S!–VELO” sacensībās var piedalīties ikviens bērns un jaunietis līdz 14 gadu vecumam.

Pieteikties sacensībām iespējams elektroniski interneta vietnē www.ba2.lv līdz katra posma iepriekšējās dienas plkst.17.00 vai sacensību norises dienā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā no plkst.17.30 līdz plkst.18.30.

Dalībnieki tiks iedalīti šādās vecuma grupās:

  • SV „Dipu Dapu” meitenes un zēni ar skrejriteņiem;
  • SV6 meitenes un zēni (seši gadi un jaunāki);
  • SV8 meitenes un zēni (septiņi – astoņi gadi);
  • SV10 meitenes un zēni (deviņi – 10 gadi);
  • SV12 meitenes un zēni (11 – 12 gadi);
  • SV14 meitenes un zēni (13 – 14 gadi).

Sacensību starts no plkst.18.00 līdz 19.30 (brīvais starts), SV „Dipu Dapu” startē no plkst.19.00 līdz 19.20, numuru saņemšana un precizēšana – no plkst.17.30.

Piesakoties elektroniski katra posma iepriekšējā dienā līdz plkst.17.00, dalības maksa bērniem līdz sešu gadu vecumam un „Dipu Dapu” grupām – 2 eiro, pārējam grupām – 4 eiro. Piesakoties sacensību dienā, dalības maksa bērniem līdz 6 gadu vecumam un „Dipu Dapu” grupām – 3 eiro, pārējām grupām – 5 eiro. Dalības maksa veicama Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra kasē. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 10% atlaide.

Ar sacensību nolikumu iespējams iepazīties šeit.

„S!–VELO” riteņbraukšanas seriāls bērniem ir sacensības piecos posmos, nākamie posmi plānoti 18.augustā un 15.septembrī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi