×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-20
Bez maksas varēs nodot lielgabarīta un bioloģiski noārdāmos atkritumus

Siguldas pilsētas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums PSIA „Jumis” aicina visus Siguldas novada iedzīvotājus piedalīties lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akcijā, kas notiks otrdien, 26.jūlijā, no plkst.14.00 līdz 18.00 atkritumu šķirošanas laukumā Siguldā, „Zemdegās”.

Akcijas laikā Siguldas novada iedzīvotāji bez maksas varēs nodot liela izmēra atkritumus – dīvānus, skapjus, krēslus u.c., kā arī bioloģiski noārdāmos atkritumus – augļus, dārzeņus, jauktos dārza atkritumus, lapas, zāli un zarus. Savukārt par samaksu tiks pieņemti būvgruži (celtniecības atkritumi) par 15 eiro/m3.

Tāpat nemainīgi šķirošanas laukumā bez maksas varēs nodot arī papīru (makulatūru), kartonu, dzērienu kartona pakas, PET pudeles, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un nolietotās elektropreces (neizjauktā veidā ar visām komponentēm).

Atgādinām, ka lielgabarīta atkritumus bez maksas var nodot tikai Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot attiecīgus dokumentus -  Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu. Šādu apliecinājumu vajag arī privātpersonām, kuras bez maksas vēlēsies nodot auto riepas.

Papildu PSIA „Jumis” pakalpojumi

  • Nelielam daudzumam zaļo atkritumu „Jumis” piedāvā iegādāties zaļo, marķēto 120 litru maisu. Viena maisa cena ir 1 eiro, cenā ir iekļauta maisa savākšana. Maisus var iegādāties klientu apkalpošanas centrā Siguldā, R. Blaumaņa ielā 10, katru darba dienu no plkst.8.30 līdz 17.00. Lielākam zaļo atkritumu daudzumam piedāvājam liela izmēra konteinerus.
  • Veicot apkārtnes sakopšanas darbus, bieži nepieciešams mazs apjoms smilts vai melnzeme dārza labiekārtošanas darbiem. „Jumis” piedāvā nefasētas beramkravas iegādi un pārvadāšanu arī mazos daudzumos – melnzeme, grants, dolomīta šķembas, kūtsmēsli (sākot no 1 līdz 30 m3). „Jumis” piedāvā arī zāliena, mauriņa, pļavu, ganību un latvāņu pļaušanu, kas tiek veikta ar mauriņa traktoru, trimmeri, traktortehniku, kas aprīkota ar pļaujmašīnu vai smalcinātāju.
  • Bezmaksas minerālmēslu maisu, dārzniecībā izmantotas plēves, lopbarības ietinamās plēves un sietu, kā arī plastmasas kannu savākšana.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi