×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-23
Svinīgā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveikti 2016.gada pirmajā pusgadā dzimušie novadnieki

Sestdien, 23.jūlijā, Siguldas Jaunās pils dārzā notika svinīgs pasākums „Esmu dzimis Siguldas novadā”, kurā Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica 150 2016.gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Jaundzimušo skaits, salīdzinot ar 2015.gadu, pieaudzis par 24 procentiem – pērn pirmajā pusgadā dzimis 121 mazulis. No 150 Siguldas novadā pirmajā pusgadā deklarētajiem mazuļiem piecās ģimenēs piedzimis piektais bērniņš, četrās ģimenēs piedzimuši ceturtie bērniņi, savukārt 22 ģimenēs dzimuši trešie bērniņi.

2016.gada pirmajā pusgadā vienā ģimenē piedzimuši trīnīši, savukārt četrās ģimenēs piedzimuši dvīņi. Populārākie vārdi, kas doti pirmajā pusgadā dzimušajām meitenēm bijuši Elza, savukārt zēniem – Dominiks, Eduards un Tomass. Visvairāk bērniņi – 31 – dzimuši maijā.

Pasākums, kurā katrs Siguldas novadā deklarētais jaundzimušais novadnieks no Domes priekšsēdētāja saņem īpaši veidotu monētu, kurā iegravēts novada ģerbonis, mazuļa dzimšanas gads un Siguldas Jaunās pils kontūra, norisinās jau kopš 2012.gada.

Nākamais pasākums „Esmu dzimis Siguldas novadā” plānots nākamā gada februārī, kad tiks godināti 2016.gada otrajā pusgadā dzimušie novadnieki.

23.jūlija pasākuma fotogrāfijas pieejamas šeit.



Ielūgtās ģimenes, kuras pasākumu neapmeklēja, tiek aicinātas sazināties ar pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldi pa tālruni 67970848, lai saņemtu jaundzimušo monētas.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi