×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-25
Aicina uz multimediālu brīvdabas koncertu „Upe, upe, Gauja, Gauja”

Sestdien, 6.augustā, plkst.21.00 pie SIA „Saltavots” biroja – ūdenstorņa Lakstīgalas ielā 9B, notiks multimediāls brīvdabas koncerts „Upe, upe, Gauja, Gauja”. Tas būs skaņas, gaismas un mūsdienu dejas projekts, kas radīts īpaši Siguldai un siguldiešiem, kurā izmantoti latviešu tautas dziesmu teksti par Gauju.

Gauja un tās senieleja ir kalpojusi kā šī multimediālā projekta un tam radītās mūzikas iedvesmas avots. Gauja jau izsenis ir apdziedāta mūsu tautas dziesmās kā ainaviski skaista un dāsna likteņupe. Brīvdabas koncerta norises vieta – arhitektoniski interesantais ūdenstornis, sasaucas ar ūdens tēmu, kas simbolizē dzīvību.

Ūdenstorņa trīs stāvos notiks mūzikas, dejas un gaismu mijiedarbība. Koncertā piedalās Artis Gāga (saksofoni, perkusijas, balss), Arta Jēkabsone (balss), Kristaps Vanadziņš (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (bass), Ivars Arutunjans (sitaminstrumenti), Karīna Lapšina un Nauris Miķelis Goba (kustība), Edijs Everss (gaismas, skaņa). Konceru papildinās videodarbs „Pieguļā” („Eaglewoodfilms”).

Multimediālā brīvdabas koncerta idejas un mūzikas autors ir siguldietis – saksofonists un komponists Artis Gāga. Projektu atbalsta Siguldas novada pašvaldība.

Koncerta apmeklētāji aicināti ņemt līdzi pledus sēdēšanai.

Pasākuma laikā no plkst.20.00 līdz 24.00 plānoti satiksmes ierobežojumi – būs slēgts Lakstīgalas ielas posms no nama Nr.9 līdz namam Nr.11 – skatīt kartē. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana atļauta saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumiem.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi