×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-03
Pludmales volejbola turnīru rezultāti

Jūlija beigās notika pludmales volejbola turnīri „KS čempionāts" un „Sigulda Open 2016”, kuru mērķis ir veicināt pludmales volejbola attīstību Siguldas novadā. Turnīros piedalījās arī Latvijā labi pazīstami pludmales volejbolisti.

23.jūlijā tika aizvadīts „KS čempionāts" trešais posms, kurā piedalījās 15 spēlētāji, tajā skaitā viena meitene, debitējot kā pirmā „KS čempionāts" dalībniece. Šoreiz turnīru ar savu dalību pagodināja arī Latvijā labi pazīstamais volejbolists Edvarts Buivids.

Par „King” titulu cīnījās Edvarts Buivids, Ģirts Zīle, Gvido Gailītis un Ingmārs Veinbergs. Pēc spraigām un interesantām cīņām par turnīra „Kingu” kļuva Ģirts Zīle.

Savukārt 30.jūlijā norisinājās pludmales volejbola turnīra „Sigulda Open 2016” trešais posms, kurā piedalījās desmit vīriešu un četras sieviešu komandas. Sieviešu sacensībās piedalījās vairākas Latvijā labi zināmas pludmales volejbolistes.

Vīriešu komandu vērtējums: pirmā vieta – Arvis Boženkovs/Ingmārs Veinbergs; otrā vieta – Gints Antoms/Aigars Brivna; trešā vieta – Dinārs Jēkabsons/Kristaps Zīverts. Sieviešu komandu vērtējumā: pirmā vieta – Marta Ozoliņa/Anastasija Kravčenoka; otrā vieta – Alise Lece/Agnese Caica; trešā vieta – Rūta Treija/Annija Āboliņa.

Paldies visiem sacensību dalībniekiem, turnīru organizatoriem – Siguldas novada pašvaldībai un sporta klubam „Nuki”, atbalstītājiem – taktisko spēļu bāzei „Poligons", piedzīvojumu parkam „Tarzāns”, bistro ”Kaķu māja” un „Siguldas boulingam”. Paldies par foto Edgaram Semanim!

Noslēdzošais „KS čempionāts” turnīrs jau pavisam drīz – 13.augustā. Dalībnieku skaits ir ierobežots, pieteikumu sūtīt uz – volejbols@nuki.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi