×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-09
Notiks „Sigulda Up Cup 2016” noslēdzošais posms – Renes skrējiens

Svētdien, 21.augustā, plkst.10.30 norisināsies izaicinošā skrējienu seriāla „Sigulda Up Cup 2016” ceturtais noslēdzošais posms – skrējiens augšup pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi jeb Renes skrējiens.

Sacensību dalībniekiem, atkarībā no vecuma grupas, būs jāpieveic 400 līdz 800 metrus garas distances. Sacensību rezultāti atsevišķi tiek vērtēti individuāliem dalībniekiem – sievietēm un vīriešiem 10 vecuma grupās. Uzvarētāji visos posmos un kopvērtējumā tiek noteikti sievietēm un vīriešiem katrā vecuma grupā.

Dalībnieku reģistrācija sāksies plkst.9.30 Bobsleja un kamaniņu trases finiša zonā. Pieteikties sacensību ceturtajam posmam var interneta vietnē siguldastakas.com.

Bērniem un jauniešiem no 10 līdz 29 gadu vecumam dalības maksa sacensībās ir 2,50 eiro, pieaugušajiem no 30 līdz 59 gadu vecumam – 4 eiro un senioriem – 2,50 eiro. Siguldas novadā deklarēti bērni un jaunieši līdz 18 gadu vecumam sacensībās var startēt bez maksas.  Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji sacensību dienā, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, saņems viena eiro atlaidi.

Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases kopējais garums ir vairāk nekā 1400 metri un tai ir 16 virāžas. Renes skrējiena labākie rezultāti sasniegti 2015.gadā – 400 metru distancē Pauls Daugulis (Siguldas Sporta skola, laiks 1:05,44), savukārt 800 metru distancē Dmitrijs Serjogins („Team DS93”, laiks 2:37,86).

Skrējienu seriāls „Sigulda Up Cup” ir sacensības, kas norisinās jau piekto gadu un tajās tiek izmantotas Siguldas pilsētas priekšrocības un skaistākās vietas – ģeogrāfiskais reljefs un unikālās un vēsturiskās celtnes. Sacensības notiek no maija līdz augustam četros posmos. Pirmie trīs posmi šogad jau aizvadīti – serpentīna ceļa skrējiens, Siguldas Pilsētas trases skrējiens un skrējiens Turaidas pils tornī. Tāpēc pēc Renes skrējiena tiks apbalvoti arī skrējienu seriāla “Sigulda Up Cup 2016” kopvērtējuma līderi.

Skrējienu seriālu „Sigulda Up Cup 2016” organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību „Siguldas Maratona klubs” un IK „Duvekors”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi