×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-12
Aicina uz sanāksmi par lokālplānojuma publiskās apspriešanas laikā saņemtajiem priekšlikumiem

Siguldas novada pašvaldība jūlijā aicināja iedzīvotājus piedalīties publiskajās apspriešanās par diviem pilsētas attīstībai nozīmīgiem lokālplānojumu projektiem. Lai informētu iedzīvotājus par saņemtajiem priekšlikumiem, institūciju atzinumiem un piedāvātajiem lokālplānojumu risinājumiem, šonedēļ tiek rīkotas divas sanāksmes, kuras tiek organizētas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumu Nr.628 „Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem” 86.punktu.

Pirmā sanāksme par lokālplānojuma projektu teritorijai starp Ata Kronvalda, Oskara Kalpaka, Krišjāņa Barona ielām aizvadīta 29.augustā, savukārt otrdien, 30.augustā plkst. 17.00 Siguldas novada pašvaldības Deputātu zālē (Pils iela 16, Sigulda) notiks sanāksme, kurā tiks izskatīti  publiskās apspriešanas laikā saņemtie priekšlikumi un institūciju atzinumi par lokālplānojuma projektu ar mērķi uzlabot satiksmes infrastruktūru Strēlnieku, Pulkveža Brieža ielas un Vidzemes šosejas krustojumu zonās. 

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldība līdz 18.jūlijam aicināja iedzīvotājus piedalīties publiskajās apspriešanās par diviem lokālplānojumu projektiem intensīvas attīstības teritorijās. Lokālplānojums Ata Kronvalda ielā 7, Oskara Kalpaka ielā 12, Krišjāņa Barona ielā 27 un Oskara Kalpaka ielā tiek izstrādāts, lai grozītu teritorijas plānojumā noteiktos apbūves rādītājus un ielu sarkanās līnijas, paredzot Siguldas izglītības iestāžu  infrastruktūras attīstību – jaunas piebūves būvniecību Ata Kronvalda ielā esošajai skolas ēkai. Savukārt, lokālplānojuma projekts Strēlnieku, Pulkveža Brieža ielas un Vidzemes šosejas krustojumu zonā tiek izstrādāts, lai uzlabotu satiksmi krustojumā, kas ir visnozīmīgākais Siguldas un Rīgas virziena sasaistei.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi