×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-15
Notiks riteņbraukšanas seriāla bērniem „S!–VELO” ceturtais posms
Ceturtdien, 18.augustā, plkst.18.00 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisināsies riteņbraukšanas seriāla bērniem „S! –VELO” ceturtais, pirmspēdējais posms. Pēdējais posms tiks aizvadīts 15.septembrī.

Sacensības notiek pa Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra trasi, kā arī lielākajām grupām pa tuvumā esošo meža cilpu. Tajās var piedalīties ikviens bērns un jaunietis līdz 14 gadu vecumam.

Pieteikties sacensībām iespējams elektroniski interneta vietnē www.ba2.lv līdz katra posma iepriekšējās dienas plkst.17.00 vai sacensību norises dienā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā no plkst.17.30 līdz plkst.18.30.

Dalībnieki tiek iedalīti sešās vecuma grupās:

  • SV6 meitenes un zēni (seši gadi un jaunāki);
  • SV8 meitenes un zēni (septiņi – astoņi gadi);
  • SV10 meitenes un zēni (deviņi – 10 gadi);
  • SV12 meitenes un zēni (11 – 12 gadi);
  • SV14 meitenes un zēni (13 – 14 gadi);
  • SV „Dipu Dapu” meitenes un zēni ar skrejriteņiem.

Sacensību brīvais starts norisināsies no plkst.18.00 līdz 19.30, S „Dipu Dapu” un V „Dipu Dapu” grupas startēs no plkst.19.00 līdz 19.20. Numuru saņemšana un precizēšana norisināsies no plkst.17.30.

Piesakoties elektroniski katra posma iepriekšējā dienā līdz plkst.17.00, dalības maksa S6, V6 un „Dipu Dapu” grupām – 2 eiro, pārējam grupām – 4 eiro. Piesakoties sacensību dienā, dalības maksa S6, V6 un „Dipu Dapu” grupām – 3 eiro, pārējam grupām – 5 eiro. Dalības maksa veicama Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra kasē. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 10% atlaide.

Ar sacensību nolikumu iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi