×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-15
Nedēļas nogalē notiks vasaras pasākums „Satiksimies Morē!”

Sestdien, 20.augustā, ikviens interesents visas dienas garumā tiek aicināts apmeklēt Mores vasaras pasākumu „Satiksimies Morē”. Pasākumā būs pieejamas dažādas aktivitātes bērniem, kā arī sporta, kultūras un mūzikas cienītājiem. Visi pasākumi ir bez maksas.

Pasākumu plkst.11.00 iesāks „Bērnu rīts kopā ar Minniju” pie Mores pagasta Tautas nama. Būs iespēja vērot „Mazo talantu koncertu” un modes skati, burbuļšovu, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās, sporta aktivitātēs un citās atrakcijās.

Plkst.13.00 pie Mores pamatskolas sportiskākie tiks aicināti piedalīties pludmales volejbola sacensībās. Komandā divi dalībnieki. Reģistrācija sacensībām no plkst.12.30 Iepriekšēja pieteikšanās, rakstot e-pastu sintija.laizane@sigulda.lv.

Plkst.14.00 Mores pagasta pārvaldes zālē notiks sarīkojums „Satikšanās Mores stāstos 2016”. Tā ietvaros notiks projekta „Satikšanās Mores stāstos 2103” retrospekcija, Herberta Heinriha fon BlankenhagenaAkenstakas muižas barona Ernsta Johana Gotlība fon Blankenhagena dēla – grāmatas tulkojuma no vācu valodas prezentācija, kā arī Mores teicēju saglabāto seno priekšmetu un fotogrāfiju izstāde. Sarīkojumu caurvīs Mores folkloras programma un tautas mūzika.

Plkst.16.00 ar teātra izrādi „Trīs, bet ne māsas” Mores teātra kopas uzvedumā sāksies pasākumi Mores pagasta Tautas nama zālē. Plkst.17.00 tai sekos Gunitas Alksnes gleznu izstādes „Klātbūtne” atklāšana, bet pēc tās plkst.17.30 – Mores amatierteātra „Oga” izrāde „Vēlēšanu meistarstiķis Sprukstiņciemā”.

Plkst.20.00 vakara koncerts „Dziesmotā bufete” aktiera Egila Melbārža vadībā. Piedalās Mores koris „Aizrauj!” un draugi, bet plkst.22.00 balle ar grupu „Kārklu blūzs”. Pasākuma noslēgumā – uguņošana.

Pasākuma programmu iespējams lejuplādēt šeitIeeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi