×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-18
Šonedēļ Siguldas novadā – skrējiens augšup pa Bobsleja trasi, izrāde „Muļķe sirds”, pasākumi Morē

 

Piektdien, 19.augustā

Plkst.15.00
Augusta puča vēstures notikumu atmiņu pasākums Siguldas novada bibliotēkā. Aculiecinieki dalīsies atmiņās par notikumiem, kas risinājās pirms 25 gadiem. Ieeja – bez maksas.

Plkst.18.00 Nometnes „Siguldas Radošās dienas” noslēguma koncerts Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Ieeja – bez maksas.​

Plkst.20.00 Muzikālā izrāde „Muļķe sirds” Siguldas pilsdrupu estrādē. Krāsaino sižeta virpuli režisora Voldemāra Šoriņa vadībā izdzīvos dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris un komiķe Jolanda Suvorova, kā arī popgrupa „Tirkizband”. Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes” kasēs. Biļetes cena – no 6 līdz 10 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide.

Sestdien, 20.augustā

Plkst.10.00
Pludmales volejbola turnīra „Sigulda Open 2016” ceturtais posms un veterānu sacensības pludmales volejbola laukumos pie Gaujas, Peldu ielā 2. Komandu skaits un vecums gan sievietēm, gan vīriešiem ir neierobežots. Dalība sacensībās – bez maksas.

Plkst.11.00 Mores vasaras pasākums „Satiksimies Morē!". Visas dienas garumā pasākumi ikvienam – „Bērnu rīts kopā ar Minniju”, burbuļšovs, radošās darbnīcas, pludmales volejbola sacensības, sarīkojums „Satikšanās Mores stāstos 2016”, teātra izrādes „Trīs, bet ne māsas” un „Vēlēšanu meistarstiķis Sprukstiņciemā”, gleznu izstādes atklāšana. Vakarā koncerts „Dziesmotā bufete” ar aktieri Egilu Melbārdi un balle ar grupu „Kārklu blūzs”. Pasākuma noslēgumā – uguņošana. Pasākuma programma – šeitIeeja – bez maksas.

Svētdien, 21.augustā

Plkst.10.30
Skrējienu seriāla „Sigulda Up Cup 2016” ceturtais – noslēdzošais posms – Renes skrējiens augšup pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi. Piedalīties aicināts ikviens skriešanas aktīvists un aktīvās atpūtas piekritējs, lai cīnītos par titulu „Ātrākais renes skrējējs”. Sacensību dalībniekiem, atkarībā no vecuma grupas, būs jāpieveic 400 līdz 800 metrus garas distances, rezultāti tiks vērtēti atsevišķi sievietēm un vīriešiem 10 vecuma grupās. Dalības maksa – no 2,5 līdz 4 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide. Siguldas novadā deklarēti bērni un jaunieši līdz 18 gadu vecumam sacensībās var startēt bez maksas.

Izstādes

  • Izstāde „Ceļā uz Latvijas valsti” Turaidas muzejrezervātā;
  • Dzintras Ozolas un Dagnijas Liepas rokdarbu izstāde Mores kauju muzejā;
  • Naura Daiņa fotogrāfiju izstāde „Durvis. Sākums.” Turaidas muzejrezervāta Apmeklētāju centrā;
  • Tematiskā izstāde „Siguldas viesnīcas stāsts” izstāžu ciklā „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” Siguldas novada bibliotēkā;
  • Ceļojošā izstāde „Mana novada pieturzīmes” Siguldas novada bibliotēkā;
  • Izstāde „Lielais dzīves karnevāls". Karikatūristam, literātam Jānim Dresleram – 120 (1896–1971) Siguldas novada bibliotēkā;
  • Izstāde „Skatuvei atdota sirds". Aktrisei Paulai Baltābolai – 125 Siguldas novada bibliotēkā;
  • Evijas Amoliņas un Dainas Dubras gleznu izstāde Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis";
  • Tematiskā literatūras izstāde „Veselīgas dzīvesziņas noslēpumi" Jūdažu bibliotēkā;

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi